Asayiş
  • 29.9.2010 00:10

MARKETÇİ SUÇÜSTÜ YAKALADIĞI HIRSIZI SOPAYLA DÖVDÜ!

MEHMET ALİ BAĞ
İSTANBUL

İşyeri sahibi, kolundan tutttuğu hırsızı sopayla döverken, yaşanan bu anlar marketin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Alınan bilgiye göre, müşteri kılığında geldiği marketten içki satın alan şüpheli, ardından parasını ödemek için kasaya geldi. Kasada duran market sahibi aldığı içkilerin ücretini veren zanlı, daha sonra kuruyemiş almak istediğini söyledi. Market sahibini kasadan uzaklaştırmayı başaran hırsız, güvenlik kamerasının kendisini görüntülediğinden habersiz kasaya uzanarak bir miktar para aldı. Market sahibi ise zanlının kasadan para çaldığını fark edip, hemen yanına geldi. Şüpheli ise yakalanmamak için çaldığı paraları gizlice kasanın yanındaki ürünlerin arasına sıkıştırdı.

Büyük bir hızla kasanın önüne gelen market sahibi, kolundan tuttuğu hırsıza ne çaldığını sordu. Hırsız ise bir şey çalmadığını söyleyip, gitmek istedi. Marketteki güvenlik kameralarını zanlıya gösterip, hırsızlık anının görüntülendiğini anlatan market sahibi, ardından da kasanın yanındaki sopayı eline aldı. Kolundan tuttuğu hırsıza sopayla vurmaya başlayan market sahibi, bir yandan da öfkeyle hırsıza bir şeyler anlatmaya çalıştı. Sopanın ortadan kırılmasına rağmen öfkesi dinmeyen market sahibi, sopanın elinde kalan kısmıyla kolundan tuttuğu hırsıza vurmayı sürdürdü.

Bir süre sonra market sahibinin elinden kurtulmayı başaran zanlı, hemen marketten dışarı çıktı. Sakin tavırlarıyla dikkat çeken hırsız, kaçmak yerine yavaş adımlarla marketten uzaklaştı. Yaşanan bu anlar marketin içinde ve dışındaki güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Market sahibi, görüntülerden yola çıkarak zanlının yakalanması için polise başvuracağını söyledi.


Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 03:15

İLGİLİ HABERLER