Asayiş
  • 29.1.2023 15:07

Marmaris’te alkollü sürücü faciası ! 2 genç kız öldü

Marmaris’te, Azmak deresine uçan lüks otomobilde sürücü ve öndeki diğer yolcu sağ kurtulurken arka da oturan iki genç kız kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.Marmaris Sarıana Mahallesi 22 sokak Azmak Deresi yolunda gece saatlerinde M.B.(29), S.C.(30) kız arkadaşları Ceren Ceylan (23) ve Öygü Kasımoğlu(27) Yat Limanı'nda bir restoranda doğum günü partisine katıldı.

Kutlama sonrası mekândan ayrılarak Sarıana Mahallesi'nde park ettikleri lüks otomobile doğru yürüyerek gitti. M.B., otomobiliyle arkadaşlarıyla birlikte yola çıktı. Aracının direksiyon hâkimiyetini kaybeden M.B. önce kaldırıma çıktı, ardından ahşap bariyerleri kırarak Azmak deresine uçtu.

Polis, itfaiye ve sahil güvenlik ekibi talep etti. Yunus polisleri Deniz Ticaret Odası önünde bulunan urganları aldı. Kurtarmak için dereye atlayan bir kişi otomobile bağladı. Çevrede bulunan vatandaş ve polisten oluşan yaklaşık 50 kişi otomobili çıkarmak için seferber oldu. Arka koltukta baygın vaziyette bulunan 2 kadın çıkarılarak gelen sağlık ekipleri tarafından müdahale edilerek ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ceren Ceylan ve Övgü Kasımoğlu yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis tarafından gözaltına alınan sürücü M.B.'nin yapılan doktor kontrolünde 3,79 promil alkollü olduğu tespit edildi. Nöbetçi Savcı talimatıyla sürücü M.B. ve ön koltukta oturan S.C. gözaltına alındı. İddialarla ilgili soruşturma devam ediyor

Güncellenme Tarihi : 29.1.2023 15:10

İLGİLİ HABERLER