Gündem
  • 1.2.2023 11:51

Masa karıştı.. Akşener Gültekin Uysal'ı takibi bıraktı

Gültekin Uysal'dan Ümit Özdağ arasında çirkin kavga: Çocukluğunda tecavüze...

Altılı masanın liderlerinden Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal gece yarısı Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a attığı tweetle büyük tepki topladı. Birbirlerine giren ikilinin tartışması daha da büyüdü.
Ortalığın karıştığını gören Uysal, apar topar ahlaksız tweetini sildi ama tepkiler dinmedi.

TEPKİ TOPLAYAN TWEETİNİ SİLDİ

Özdağ'a sosyal medya hesabından yanıt veren Gültekin Uysal, "Demokrat Parti ve şahsıma iftiralar atıyorsun. Şimdi sana anladığın dille cevap veriyorum; Şerefli insanlar iftira atmaz! Yoklukla malul iftiranı sana yedireceğim!" ifadelerini kullandı. Uysal'ın, ''Çocukluğunda tecavüze uğramış çocuk psikolojisi'' ifadeleri ise sosyal medyada büyük tepki topladı. Tepkiler sonrası tweetini silen Uysal açıklama yapmadı.

“ERDOĞAN VE BAHÇELİ’YE GELİNCE KUZU GİBİSİN”

Uysal daha sonra bu paylaşımını silerken, tartışmaya Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt dahil oldu. Aynı zamanda Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı olan Enginyurt, şu ifadeleri kullandı:

“DP Genel Başkanı Sayın Gültekin Uysal için Saidi Nursi’nin müridi diyen, kimin müridi olduğu belli olmayan Ümit Özdağ, Gültekin Uysal adamlığının zekatını verse sana 40 yıl yeter. Erdoğan’a ve Bahçeliye gelince kuzu gibisin. Millet İttifakı’na serçelik yapıyorsun. Yazıklar olsun.”

“HER TÜRLÜ HAKARETİ HAK EDİYORSUN”

Süleyman Soylu sana ‘Hayvandan daha aşağı’ dediğinde, Soylu’yu kınamıştım. Fakat görüyorum ki sen her türlü hakareti hak ediyorsun. Gültekin Uysal’la derdin nedir? Millet İttifakı’na düşmanlığın niye? Sırf üç beğeni alacağım diye yaptığın edepsizliğe tepkimiz sürecektir.”

AKŞENER, UYSAL’I TAKİPTEN ÇIKARDI

Yaşanan bu tartışmaların ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Gültekin Uysal’ı takip listesinden çıkarması dikkati çekti.

Sosyal medya bu rezaletle çalkalanırken beklenmedik bir gelişme daha yaşandı.
Gültekin Uysal'ın milletvekili yapan ve elinden tutup masaya oturtan Meral Akşener, kendisini takipten çıktı.
Uysal'ın Tweetinden çok rahatsız olan ve büyük tepki gösteren Akşener, Uysal'ı takipten çıktı.
Ankara'nın gündemine bomba gibi düşen bu gelişmeden sonra, Uysal'ın 6'lı masadan da atılacağı konuşulmaya başlandı.
 

Güncellenme Tarihi : 1.2.2023 12:04

İLGİLİ HABERLER