Gündem
  • 13.8.2022 20:37

Masumlar Apartmanı oyuncusunun şüpheli ölümü

Masumlar Apartmanı oyuncusunun gizemli ölümü! 3. kattan düştü mü, atıldı mı?

Son olarak TRT'de yayınlanan Masumlar Apartmanı'nda rol alan oyuncudan kötü haber geldi. Bir evin balkonundan düşen isim, hayatını kaybetti. Detaylar ise ‘Düştü mü, atıldı mı?’ sorusunu akıllara getirdi.

Masumlar Apartmanı oyuncusunun gizemli ölümü! 3. kattan düştü mü, atıldı mı? - Sayfa 6

TRT ekranlarında izlenme rekorları kıran Masumlar Apartmanı oyuncusundan kötü haber geldi. İddiaya göre dün gece arkadaşları ile bir restoranda eğlenen ünlü oyuncu gece ilerleyen saatlerde Pendik'te bir eve gitti.

Masumlar Apartmanı oyuncusunun gizemli ölümü! 3. kattan düştü mü, atıldı mı? - Sayfa 7

Bu sabah çevredeki vatandaşlar yerde hareketsiz yatan kişiyi görmesi üzerine durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yerde hareketsiz halde yatan kişinin hayatını kaybettiğini tespit etti.

Yapılan incelemelerin ardından hayatını kaybeden kişinin Masumlar Apartmanı’nda rol alan oyuncu olduğu tespit edildi. Polisten alınan bilgilere göre TRT'de yayınlanan Masumlar Apartmanı'nda rol alan 54 yaşındaki Süreyya Gürsel Evren, hayatını kaybetti.

Cenazesi, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan Süreyya Gürsel Evren’ın ölümüyle ilgili polis inceleme başlattı.

SÜREYYA GÜRSEL EVREN KİMDİR?

1968 yılında dünyaya gelen ünlü oyuncu Süreyya Gürsel Evren, bugüne kadar birçok dizide yer aldı.Ünlü oyuncunun yer aldığı yapımlar şöyle: Şahin Tepesi, Kin, Evlilik Hakkında Herşey, Suskunlar, Arka Sokaklar,Destan, Sen Çal Kapımı, Kırmızı Oda Yasak Elma ve son olarak Masumlar Apartmanı.

Güncellenme Tarihi : 13.8.2022 21:25

İLGİLİ HABERLER