Spor
  • 21.5.2024 16:41

Mbappe : Bu çocukta özel şeyler var, Arda Güler'e hayran kaldım

Fenerbahçe'den, Real Madrid'e transfer olduğu günden bu yana gündemden düşmeyen Arda Güler, önceki akşam oynanan Villarreal karşılaşmasına attığı 2 golle yıldızlaştı. Performansı ve attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Arda Güler, bir kişinin daha radarına takıldı. O isim, gelecek sezon Real Madrid forması giymesine kesin gözüyle bakılan Kylian Mbappe'den başkası değil...

Kylian Mbappe gördüklerine inanamadı! "Arda Güler'i oynarken gördüğümde..."

Real Madrid'de son haftalarda bolca forma şansı bulan ve bunu iyi değerlendiren Arda Güler, son oynanan Villarreal maçında attığı 2 golle adından bir kez söz ettirdi. Milli futbolcunun yükselen performansına Kylian Mbappe de kayıtsız kalamadı.
Real Madrid'in son haftalardaki parlayan yıldızı Arda Güler, Villarreal'e attığı 2 golle yine dikkatleri üzerine çekti. Geçtiğimiz haftalarda Paris Saint-Germain'den ayrılacağını açıklayan ve EURO 2024'ten sonra eflatun-beyazlılara imza atması beklenen Kylian Mbappe, Arda Güler hakkında övgü dolu ifadeler kullandı.

İspanyol gazetesi Defensa Central'in haberine göre dün oynanan Villarreal karşılaşmasını izleyen Fransız yıldız Kylian Mbappe, Arda Güler hakkında şu sözleri sarf etti: "Bu çocukta özel bir şey var. Onu oynarken gördüğümde beni kendine hayran bıraktı..."

Güncellenme Tarihi : 21.5.2024 17:05

İLGİLİ HABERLER