Medya
  • 19.12.2006 00:33

MEDYA DÜNYASI AYŞE ARMAN'I AYIPLADI!..

Ahmet Hakan, Neco'nun 'gazeteci dövdüm' açıklamasını, 'damat ile kayınpeder arasındaki hayat felsefesi uyumu' olarak yorumladı
BİR TAŞLA İKİ KUŞ!
HaŞmet Babaoğlu ile Ahmet Hakan arasındaki düelloda 2. raund! Ahmet Hakan dünkü köşesinde 'gazeteci dövmenin inceliklerini' televizyonda büyük bir marifetmiş gibi anlatan Neco'yu eleştirdi. Eleştirirken, kendisini 'dövmek için' Nişantaşı'nda kafe kafe gezdiği iddia edilen Haşmet Babaoğlu'na da taş attı.
MÜHİM KONU
'Neco neden pervasız' başlığı taşıyan yazının girişi şöyle: Neco'nun 'Döverim lan ben bu gazetecileri' türünden laflar ettiğini duyunca... İster istemez 'damat' ile 'kayınpeder' arasındaki hayat felsefesi uyumuna dikkat kesildim. Ancak hemen söyleyeyim, olay böyle bir 'espri'ye kurban edilemeyecek kadar mühimdir.

Ayşe Arman 'dayağa' destek verdi
Neco'nun gazetecilere saldırmasını doğru bulan bir kişi çıktı! O da 'marjinal' olmak için her yolu deneyen Ayşe Arman oldu... Bir kez bile sokağa çıkıp, haber peşinde koşmayan Arman köşesinde şunları yazdı:
KINADI AMA...
'Sen kendini tanıtma gereği bile hissetmeden o fotoğrafı hırsız gibi çekersen, o da küfreder canım... Sizi bilmem ama ben onu anlıyorum. Neco'yu kınayan Magazin Gazetecileri Derneği'ni de kınıyorum.'
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 23:27

İLGİLİ HABERLER