Dünya
  • 4.5.2009 01:39

MEKSİKA'DA ESRARENGİZ CİNAYETLER

Meksika'nın Guerrero eyaletine bağlı Acapulco yolu üzerinde 7 ceset bulundu.

Mexico City ile Acapulco arasında yer alan yol üzerindeki bir köprüden atıldığı tespit edilen cesetlerin, plastik poşetlere sarıldığı belirtildi.


Meksika'da faili meçhul cinayetlere yenileri eklenmeye devam ediyor. Guerrero eyaletine bağlı Acapulco kenti yakınlarında 7 ceset bulundu. Guerrero Kamu Güvenliği Bakanı Heriberto Salinas, vücutlarının çeşitli yerlerinde yara izlerine rastlanan cesetlerin plastik poşetlere sarılı olduğunu ve gece yarısı Mexico City ile Acapulco arasında bulunan yol üzerindeki bir köprüden yola atıldığını ifade etti.

Cesetlerin kimlikleri tespit edilmeye çalışılırken, geçtiğimiz ay da aynı köprü üzerinden otoyola 5 ceset atılmıştı.

Öte yandan 2008 yılı Ocak ayından bu yana Meksika'da 5 binden fazla kişi öldürüldü.

Polise göre olayların büyük bir bölümü organize suç örgütleri, kendi bölgelerini kontrol altında tutmak isteyen gangsterler ve uyuşturucu mafyaları arasındaki hesaplaşmalarla bağlantılı.

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 22:24

İLGİLİ HABERLER