Spor
  • 11.6.2014 10:46

Melo'nun kâbus dolu gecesi

Dünya Kupası, yarın gece oynanacak açılış maçıyla resmen başlayacak ve bir ay boyunca futbolseverlere dev bir şölen yaşatacak. Herkesin heyecanla beklediği, Sao Paulo Arena'da oynanacak Brezilya-Hırvatistan karşılaşmasını Galatasaraylı Felipe Melo ise muhtemelen hiç izlemek istemeyecek.

Çünkü açılış maçını Japon hakem Yuichi Nishimura yönetecek. 2010 Dünya Kupası çeyrek finalinde Brezilya-Hollanda maçını yöneten Nishimura, Sambacı futbolcuyu kırmızı kartla oyundan atmıştı. Wesley Sneijder'in golleriyle rakibini 2-1 mağlup eden Portakallar yarı finale çıkarken, yenilginin sorumlusu gösterilen Melo o günden sonra bir daha milli takıma çağrılmadı.

Turnuvanın ev sahibi olan Brezilya'da, Hırvatistan ile oynayacakları karşılaşmanın heyecanı hissedilirken, bu maça dair hemen tüm haberlerde, karşılaşmayı yönetecek hakemin, Melo'nun milli takım kariyerini bitiren Nishimura olduğuna dikkat çekildi. Sambacılar ayrıca beklenmedik Hollanda yenilgisini de hatırlatırken, Japon hakemle kötü bir sürpriz yaşanmaması konusunda dikkatli olunması uyarısında bulundular. 

 

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:17

İLGİLİ HABERLER