MERDİVENDEN DÜŞTÜ TRABZON'U ŞOKE ETTİ!..
Genç file bekçisi Tolga Zengin’in yaşadığı sakatlık herkesi şoke etti. Evinden arabasına inerken lambanın bir anda sönmesi sonucu dengesini kaybederek merdivenlerden yuvarlanan ve sol el tarak kemiğini kıran Zengin’in sahalardan en az 6 hafta uzak kalacağı açıklandı.
Tolga, yaşadığı sakatlık nedeniyle moralinin oldukça bozuk olduğunu belirterek, "Çok talihsiz bir kaza yaşadım. Bu benim için çok kötü oldu. Takım arkadaşlarımı yalnız bırakacağım için üzgünüm. Sakatlığım dolayısıyla beni arayan ve destek veren herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
İddiaların alakası yok
Genç file bekçisi, yaşadığı sakatlıkla ilgili ortaya atılan iddiaların hiç birinin gerçeklik payının bulunmadığını da belirterek, "Silahla kendimi vurduğum, bıçaklandığım söyleniyor. Bunlar son derece komik ve gerçekle hiçbir alakası olmayan şeyler. Benim ne silahla, ne de başka bir şeyle işim olmaz. Hastaneye gittiğimde elim kanadığı için polisler nedenini sordu. Ben de anlattım. Bu sezon iyi bir kadro kurduk ve bu rekabet kaleye de yansıdı. En kısa zamanda tekrar sahalara dönüp formam için savaşacağım" dedi.
6 hafta sahalardan uzak kalacak
Kulüp doktoru Hakan Ayaz ise, Tolga’nın düşmeye bağlı olarak elinde kırık meydana geldiğini belirterek, "Tedavisine hemen başladık. Ancak 6 hafta sahalardan uzak kalacak. 6 haftanın sonunda ise eski formunu yakalaması fazla zamanını almayacaktır" şeklinde konuştu.
Trabzonspor Basın Sözcüsü Levent Erkuloğlu da, Tolga için ortaya atılan iddiaların son derece komik ve tamamen kulübe zarar vermek amacı güden söylemler olduğunu söyledi.