Spor
  • 17.9.2013 02:38

Mersin telafi peşinde

Kulüp başkanı Ali Kahramanlı,  yaptığı açıklamada, Mersin İdmanyurdu'nun yaptığı transferler ve sonrasında sergilediği performansla ligin iddialı takımlarından biri olduğunu söyledi.

Ligin 4. haftasında Manisapor karşısında alınan yenilgiyi hak etmediklerini ifade eden Kahramanlı, "Çok iyi oyun ortaya koymamıza rağmen altın değerindeki 3 puanı kaybettik. İlk yarıda sergilediğimiz hırslı oyunu ikinci yarıda da ortaya koymamız gerekiyordu. Ders almamız gereken bir maç. Teknik heyet ve oyuncularımız eminim ki buradan dersler çıkararak daha iyi bir oyun ortaya koyacaktır. Moral bozmadan, oynadığımız maçlardan dersler çıkararak en iyisini yapmak zorundayız" dedi.

Mersin İdmanyurdu'nun güçlü bir takım olduğunu vurgulayan Kahramanlı, Süper Lig hedefi için kaybetme lüksleri olmadığını dile getirdi.

Ligi en iyi şekilde tamamlayıp, yeniden Spor Toto Süper Lig'e çıkmak zorunda olduklarını belirten Kahramanlı, "Bahaneler olmadan ilermemizin gerektiğinin herkes farkında. Takım içinde yakalanan birliğin, aile ortamının bizi hedeflerimize ulaştıracağı inancındayım. Kahramanmaraşspor'u yenerek Manisaspor yenilgisini unutmak istiyoruz. İnşallah hedefimiz doğrultusunda istediğimiz sonuçları alırız" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:00

İLGİLİ HABERLER