Spor
  • 10.2.2013 13:36

Mersin'de Aziz Yıldırım'a şok plan

Mersin İdmanyurdu - Fenerbahçe maçı için sarı-lacivertli taraftarlarda bir grubun "truva" adlı bir operasyon yapacağı iddia ediliyor. Gelişmeler dikkat çekici...Spor Toto Süper Lig'de 21. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda karşılaşacak.

Sarı-lacivertli kulüpte karşılaşma öncesi taraftar ile olan gerilim devam ederken şoke eden bir iddia ortaya atıldı.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün hafta içi aldığı ve "deplasman biletlerini kulüp tarafından satılacağı" açıklamasından sonra başkan Aziz Yıldırım'a muhalifliği ile bilinen Genç Fenerbahçeliler bu iddianın ana unsuru.

Mersin deplasmanı için GFB grubunun kulüpten talep ettiği bilet talebinin karşılanmadığı belirtilirken grup üyelerinin Mersin deplasmanında ev sahibi takım tarafına ayrılan seyirci bölümüne 200 kişilik bilet aldığı öne sürülüyor.

Grubun bu bölüme girerek Fenerbahçe yönetimini protesto edeceği ve tribün jargonunda yer alan "truva" adlı olayı gerçekleştireceği ifade ediliyor.sporx

 


 

Güncellenme Tarihi : 21.3.2016 11:42

İLGİLİ HABERLER