Spor
  • 28.2.2024 10:49

Mert Hakan'dan Ankaralılara ana avrat küfür

Maç sonunda gergin anlar! Mert Hakan Yandaş taraftarla tartıştı
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Fenerbahçe deplasmanda Ankaragücü ile karşılaştı. Sarı lacivertli ekip maçtan 3-0 mağlup ayrıldı. Maçın sonunda ise Mert Hakan Yandaş ile taraftarlar arasında gergin dakikalar yaşandı.

MAÇ SONUNDA GERGİN ANLAR

Maç bittikten sonra ise Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş arasında gerginlik yaşadığı görüldü. Görüntülerde Mert Hakan Yandaş'ın bir hayli gergin olduğu görüldü.
Mert Hakan’ın dün akşamki maçtan sonra Kazım Can’a sen ne kadar kötü bir insansın ben babamın isteği ve dileği olan Galatasaray formasını giyemedim sen giydin ama başarılı olamadın ne işin sarı Laci formayla diye sinirli şekilde bağırdığı öğrenildi
Mert Hakan yayıncı kuruluşun kamerasında da açık açık görülecek şekilde bütün Ankara'ya sövdü. Mert Hakan, "Hepinizin Anasını Si… m sözlerini  bütün Türkiye işitti..

Haluk Yürekli: "Ankaragücü kulübü yetkililerine sesleniyorum. Icardi ceza alsın diye acayip bir motivasyonunuz vardı. Sayısız kez TFF'ye garip başvurular yaptınız. Şimdi aynı motivasyonu Mert Hakan için sergileyecek misiniz? Sergilemeyecek misiniz? Test zamanı."

ANKARAGÜCÜ AÇIKLAMA YAPTI

Sahada uğradıkları hezimeti ve içerisine düştükleri çaresizliği bir nebze de olsa örterek kendi taraftarına şirin gözükme çabasıyla maç boyunca ve sonunda başta tribünümüz olmak üzere taraftarımıza karşı Mert Hakan Yandaş tarafından yapılan tüm ağır tahriklere rağmen sabırlı bir şekilde davranan, provokasyona gelmeyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Taraftarımıza karşı yapılan ve onlarca görüntüyle de sabit olan bu hareketlere karşı gereğinin yetkili mercilerce yapılacağını düşünüyoruz. Vereceğiniz kararı dikkatle bekliyoruz.

 

Güncellenme Tarihi : 28.2.2024 11:03

İLGİLİ HABERLER