Spor
  • 31.3.2013 01:57

Messi'nin gol atmadığı takım kalmadı

     UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Galatasaray'ın rakibi Real Madrid, deplasmanda Real Zaragoza ile 1-1 berabere kaldı. Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, 3 Nisan Çarşamba günü Santiago Bernabeu Stadı'nda Galatasaray'a karşı oynayacakları maçı düşünerek, Zaragoza karşısında bazı önemli futbolcularını oynatmadı.
     Mourinho, Xabi Alonso, Benzema, Di Maria, Mesut Özil ve Khedira gibi as futbolcularını yedek kulübesinde bekletti. Portekizli teknik adam, maçın 1-1 berabere devam ettiği anlarda 3 oyuncu değişikliği birden yaparak, 59. dakikada Mesut, Khedira ve Di Maria'yı oyuna aldı. Ev sahibi Zaragoza 6. dakikada Rodri'nin golüyle öne geçerken, Real Madrid'in beraberlik golünü 38. dakikada Cristiano Ronaldo kaydetti.
    
     -Messi, La Liga'daki tüm rakip takımlara gol attı-
    
     La Liga'nın lideri Barcelona, düşme hattında olan Celta Vigo ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. 37. dakikada Natxo'nun golüyle 1-0 yenik duruma düşen Barcelona, daha sonra Tello (Dk. 42) ve Messi'nin (Dk. 73) golleriyle 2-1 öne geçse de ev sahibi takımdan Quibina'nın 88. dakikada attığı gole engel olamayarak haftayı 1 puanla kapattı.
     Bu maçta Arjantinli Lionel Messi, yeni bir rekora imza attı. Celta Vigo'ya attığı golle bu sezon takımının ligdeki tüm rakiplerinin filelerini sarsmayı başaran Messi, çıktığı son 19 maçı da golsüz geçirmedi.
     Öte yandan UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finaline kalan ve 3 Nisan Çarşamba günü Borussia Dortmund ile sahasında karşılaşacak Malaga ise deplasmanda Rayo Vallecano'yu 3-1 yendi.
     Barcelona 75 puanla liderliğini sürdürürken, Real Madrid 62 puanla 2. sırada yer aldı.
     Milli futbolcu Arda Turan'ın formasını giydiği Atletico Madrid, yarın sahasında oynayacağı maçta Valencia'yı yenerse Real Madrid'in 1 puan üzerine çıkıp ikinciliğe yükselecek.
    

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 16:43

İLGİLİ HABERLER