Medya
  • 8.9.2008 01:28

METİN UCA, ACUN'A KARŞI!..

Yarışma programlarının aranılan isimlerinden Metin Uca, Acun Ilıcalı'nın bir şans oyununu Türkiye'nin gündemine yerleştirdiğini kendisinin de genel kültür ve bilgi ağırlıklı bir yarışma programı yapacağını söyledi.
Yine yarışma var ama tabi. Artık sevgili Acun Ilıcalı’nın yaptığı işten sonra, maharet ve sorularla bilgi sınama işinin eskisi kadar kolay olmadığı ortada. Çünkü bir şans oyununu Türkiye’nin gündemine öylesine güzel yerleştirdiler ki, yarışma mantığı buna kayıyor. O zaman, biraz basit ama yine tabi ki bilginin sınandığı daha sade bir formatla uğraşıyorum. Onu başarabilirsek en azından insanları yormadan, aklını karıştırmadan ama bilgiyi sınayarak yine kazanma ama bir şeyin karşılığın da kazanma mantığını yerleştirmeye çalışıyorum.
Ama benim yapacağım iş yine dediğim gibi genel kültür ve bilgi tarzında bir iş olacak ama daha basit bir formla daha kolay ama daha heyecan verici. Bunu bulmak gerekiyor. Birkaç stüdyo programı önerisi var bu arada gösteriyi yeniliyoruz. Ben şu anda Türkiye de sahne üzerinde tek siyasi mizah yapan kişiyim diye düşünüyorum bu konuda belki pirimiz üstadımız herkesin piri üstadı bence orta oyuncuların başı Ferhan Şensoy’u saymazsak eğer siyasi hiciv yapan ender kişilerden biriyim. Siyasi hiciv risklidir. Hele böylesine gülmece eksikliği yaşayan ve gülmece duygusu gelişmemiş aldıkları eğitim gereği daha küt bakan bir anlayış içerisinde siyasi hiciv yapmak daha da zor. Yani neyle karşılaşacağınız belli olmuyor. TELEVİZYON GAZETESİ

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 06:27

İLGİLİ HABERLER