Spor
  • 18.8.2022 14:03

MHK her hafta hakem hatalarını görüntülü olarak ekrana getirecek

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Riva'da gerçekleştirilen MHK Ağustos Ayı Eğitim Semineri'nde Süper Lig'in 4. haftasından itibaren hayata geçirilecek yeni projeyi açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Ağustos Ayı Eğitim Semineri, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, MHK Başkanı Sabri Çelik ve TFF'nin yeni MHK Danışmanı Hugh Dallas’ın katılımlarıyla, Riva Hasan Doğan Milli Takımlar ve Kamp Tesisleri'nde gerçekleştiriliyor.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Riva'da gerçekleştirilen MHK Ağustos Ayı Eğitim Semineri'nde açıklamalarda bulundu.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin açıklamaları şu şekilde:

Hakem atamalarını algoritma yapıyor. "O hakemi istemiyorum, bu hakemi istemiyorum" sözlerinin karşılığı bizde yok. Bunu herkes böyle bilsin. Daha fazla maç oynandıkça elimizde daha fazla veri olacak. Henüz 2. haftadayız. Bu güzel sisteme inanmanızı ve güvenmenizi istiyoruz. Sabır ve anlayış rica ediyorum arkadaşlar. Süper Lig'in 4. haftasından itibaren MHK Başkanvekili ve MHK Hakem Danışmanı, her hafta salı günü yayıncı kuruluşla belirlenen bir saatte haftanın hakem performanslarını görüntülü olarak değerlendirecekler. Tüm yönetici, teknik adam ve futbolculardan hakemlerle ilgili açıklamalarında daha nazik bir dil ve anlayış bekliyorum. Biraz sabır rica ediyorum.

Güncellenme Tarihi : 18.8.2022 15:44

İLGİLİ HABERLER