Gündem
  • 9.11.2008 18:12

MHP VE CHP, KULLANIM TARİHİ GEÇMİŞ İLAÇLARDIR

BURSA -  Bozdağ, partisinin Osmangazi İlçe Kongresi'nde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AK Parti ile büyük bir değişim yaşadığını belirterek, en büyük değişim ve dönüşümün de demokrasi alanında gerçekleştiğini söyledi.
     AK Parti olarak sadece milletin iradesini dikkate aldıklarını, sadece oy için milletin yanında olanlardan olmadıklarını ifade eden Bozdağ, şöyle konuştu:
     ''Eğer ilacın kullanma tarihi geçmişse siz o ilacı kullandığınız andan itibaren hastalığınız daha da ilerler, hatta ölebilirsiniz. Çünkü bu ilaçlar tedavi kabiliyetini kaybetmiştir. MHP ve CHP, kullanım tarihi geçmiş ilaçlardır. Bunların milletin derdine derman olma özelliği yoktur. Peki iktidara gelirlerse ne olur? Gelirlerse eski han, eski hamam, eski tas yola devam olur. Türkiye'ye bir değişim ve dönüşümü getiremezler, getirmeleri mümkün değildir.''
     CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, haftanın bir günü partilerinin gruplarında konuşma yaptıklarını, diğer günlerde ise kabullerini gerçekleştirdiklerini belirten Bozdağ, iki partinin genel başkanlarının da Bursalının ne halde olduğundan, Edirnelinin ne yaptığından haberi olmadığını savundu.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:29

İLGİLİ HABERLER