Gündem
  • 27.9.2013 13:18

MHP'den AK Parti'ye geçti

TOKAT'ın Turhal İlçesi'ne bağlı Şenyurt Beldesi Belediye Başkanı MHP'li Cafer Ünal Arslan, partisinden istifa ederek AK Parti'ye geçti.
AK Partiye geçen Arslan için il binasında tören düzenlendi. Törende konuşan AK Parti İl Başkanı Eyüp Eroğlu, Arslan'ın başarılı bir belediye başkanı olduğunu söyledi. Genel merkezin onayı ile birlikte Arslan'ın AK Parti'ye geçişinin onaylandığını söyleyen Eroğlu, "Şenyurt Belediye Başkanımızı Ak Parti Belediyeciliğine ve yine başkanımızı Ak Parti'ye kazandırmanın mutluğunu ve gururunu sizlerle paylaşıyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin. Belediye Başkanımıza bundan sonraki çalışmalarında yine başarılar diliyorum. İnşallah Ak Parti Belediyeciliğini iyi anlayan, özümseyen ve bu doğrultuda çalışmalarını yukarı seviyelere çıkarmasını diliyoruz ve buna inanıyoruz" dedi.

"AK PARTİ DE OLMAKTAN MUTLUYUM"

MHP'den istifa ederek AK Parti'ye geçmekten dolayı mutlu olduğunu söyleyen Cafer Ünal Arslan ise, "Her geçen gün dünyada büyüyen, güçlenen, dünyada itibarı artan bu ülkenin çocuğu olmaktan gurur duyuyorum. Türk siyasetinin önünü açan ve toplumun genişleten sayın Başbakanımız ve siyasi kadroları ile aynı safta olup hak yolunda çalışmaktan büyük bir onur duyuyorum" diye konuştu.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:40

İLGİLİ HABERLER