MHP'den Bekir Bozdağ hakkında gensoru

1 dk okuma
MHP'den Bekir Bozdağ hakkında gensoru

Hızlı Özet

MHP, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ hakkında gensoru önergesi verdi


MHP, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ hakkında gensoru önergesi verdi.



 



 



 


Bu haber 806 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erdoğan :  Yargının yasamaya veya yürütmeye vesayeten iş yapma, karar alma hakkı ve yetkisi de yoktur.
Gündem
#Recep Tayyip Erdoğan#Danıştay#Tören

Erdoğan : Yargının yasamaya veya yürütmeye vesayeten iş yapma, karar alma hakkı ve yetkisi de yoktur.

Hukukun özü ve meşruiyetini, evrensel nitelikteki bu değerlerden aldığına dikkati çeken Erdoğan, şunları söyledi:Hak ve özgürlükler, bir bakıma insanın korunaklı alanını belirleyen, bireysel güvenliği temin eden kurallar kümesidir.

Habervitrini14009 Görüntüleme
Özgür Özel, Süleyman Soylu'ya 10 Bin Lira Tazminat Ödeyecek
Gündem
#Ankara#TBMM#Süleyman Soylu

Özgür Özel, Süleyman Soylu'ya 10 Bin Lira Tazminat Ödeyecek

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Süleyman Soylu tarafından açılan hakaret ve iftira davası neticelendi. Ankara 47. Asliye Hukuk Mahkemesi, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Soylu'ya 10 bin lira manevi tazminat ödemesine hükmetti.

Habervitrini13903 Görüntüleme
CHP'de Burcu Köksal Kararı: Kesin İhraç İstemiyle Disiplin Kurulu'na Gönderildi
Gündem
#Burcu Köksal#ihraç#tedbir

CHP'de Burcu Köksal Kararı: Kesin İhraç İstemiyle Disiplin Kurulu'na Gönderildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yönetimi, AK Parti'ye geçeceği iddialarıyla gündeme gelen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ı, kesin ihraç talebiyle ve tedbirli olarak Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk etti. Parti Sözcüsü Zeynel Emre, Köksal'ın Genel Başkan Özgür Özel dahil kimsenin telefonlarına çıkmadığını açıkladı.

Habervitrini12056 Görüntüleme
İran, CIA ve MOSSAD'A casusluk yapan yüksek lisans öğrencisini idam etti.
Gündem

İran, CIA ve MOSSAD'A casusluk yapan yüksek lisans öğrencisini idam etti.

IHR, onu "seçkin bir öğrenci" olarak tanımlayarak, "hücrede tutulduğunu, işkenceye maruz bırakıldığını ve sahte itiraflarda bulunmaya zorlandığını" belirtti.

Habervitrini13845 Görüntüleme