Spor
  • 25.4.2023 12:09

Milan'ın Torreira teklifi belli oldu!

İtalyan devi Milan, Galatasaray'da bu sezon sergilediği performansla takımın vazgeçilmezlerinden olan Lucas Torreira için 10 milyon euroyu gözden çıkardı.

Galatasaray'da ortaya koyduğu mücadeleci ruhu ile Felipe Melo'ya benzetilen Lucas Torreira ile ilgili transfer iddiaları devam ediyor.

Takvim'in İtalyan basınından derlediği habere göre; Cimbom'da teknik direktör Okan Buruk'un vazgeçilmez isimlerinden biri olan Lucas Torreira'nın transferi konusunda Milan'ın ciddi olduğunu yazdı.

Söz konusu haberde, "Milan, Galatasaray'da başarılı bir grafik çizen Lucas Torreira'nın transferini 10 milyon euro bedelle tamamlamak istiyor" ifadelerine yer verildi.

Galatasaray ise takımın önemli parçalarından biri olan 27 yaşındaki futbolcu için 15 milyon euro gelir bekliyor. Bu transfede iki kulüp arasında orta yolun bulunması bekleniyor.

Torreira Avrupa'ya dönmek istiyor!

Torreira'nın da sezon başında gelirken hedefinin sarı-kırmızılı kulüpte kendini tekrar kanıtlayarak Avrupa'ya dönüş yapmak olduğu biliniyor.

Sarı-kırmızılı kulübün ise Torreira'nın gitmesi ihtimaline karşılık o pozisyona transfer yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Ancak o mevki için adaylar henüz netleşmiş değil. Bu pozisyon için Okan Buruk'tan gelecek rapor da bekleniyor.

Aslan ile sözleşmesi 30 Haziran 2026 tarihinde sona erecek Lucas Torreira, bu sezon toplam 27 karşılaşmada forma giydi.

Güncellenme Tarihi : 25.4.2023 12:10

İLGİLİ HABERLER