Yaşam
  • 26.2.2013 23:49

Milano moda haftası göz kamaştırdı

2013-14 sonbahar kış trendlerinin bir bir belirlendiği moda haftaları New York ve Londra’nın ardından Milano ile devam ediyor. 
Londra moda haftasından hemen sonra başlayan Milano moda haftasında da birbirinden iddialı dünyaca ünlü tasarımcıların koleksiyonları göz doldurdu. 

VİDEO İÇİN LÜTFEN LİNKİ TIKLAYINIZ...

Milano’nun ilk günlerinde koleksiyonlarını sergileyen isimlerden biri Prada idi. Tasarımcı Miuccia Prada koleksiyonunu ‘’saf zarafet’’ ve ‘’eski moda cazibenin romatizmi’’ kelimeleriyle tanımlıyor. Deriler, bol süsler ve tüvitlere yer veren Prada’nın renk skalası ise zenginliği ile göz boyuyor...


İtalyan efsanelerinden Gucci ise 2013-14 sonbahar kış koleksiyonunda oldukça seksi tasarımlarla karşımıza çıkıyor... Tasarımcı Frida Giannini koleksiyonu ‘’yıkıcı ve fetiş’’ kelimeleriyle özetliyor. Gucci'nin seksapelliği ortaya bol parlak kumaşlar, cesur renkler, siyah netlikler ve etek takımlarla ortaya çıkıyor.


Versace de 2013-14 Milano Moda Haftası’nın göze çarpan isimlerinden biri...   Punk'un ağırlığı hissedilen defilede siyah, beyaz, kırmızı ve sarı birlikteliği ön plandaydı. Zebra desenlerinin ön planda olduğu koleksiyonda dar kesim elbise ve etekler de koleksiyonun seksi siluetini yarattı.

İŞTE ÜNLÜ MODA HAFTASINDAN RENKLİ KARELER...

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 17:41

İLGİLİ HABERLER