Gündem
  • 21.8.2009 13:30

MİLLİ SINAVDA ELEKTRİK ŞOKU

İzmir ve İstanbul'da 3-13 Eylül tarihlerinde düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nın hazırlıklarını sürdüren (A) Milli Erkek Voleybol Takımımız, Kazakistan'la oynadığı ilk özel maçı 3-0 kazanırken, karşılaşma sırasında elektriklerin iki kez kesilmesi soğuk duş etkisi yaptı.

İzmir Halkapınar Spor Salonu'ndaki maçın ilk setinde ay-yıldızlı ekibimiz 24-23 öndeyken yaşanan ilk kesinti 20 dakika sürdü. Elektriklerin gelmesiyle maç yeniden başlarken, beş dakika sonra salon bir kez daha karanlığa büründü. İkinci kesintiden sonra yetkililer salondaki jeneratörü devreye sokunca karşılaşma tamamlandı. Ay-yıldızlı ekibimiz maçın setlerini 25-23, 25-21 ve 28-26'lık skorlarla kazandı. Elekstrik kesintisinin, Şehitler Caddesi'ndeki elektrik kablolarını yer altına almak için yapılan çalışmalardan kaynaklandığı bildirildi.

(A) Milli Takım Sorumlusu Semih Oktay hazırlık maçı sırasında böyle bir olayın yaşanmasını talihsizlik olarak yorumladı. Oktay, Avrupa Şampiyonası sırasında böyle bir aksaklığın yaşanmayacağına inandıklarını ifade etti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:37

İLGİLİ HABERLER