Spor
  • 28.2.2012 20:50

Milli takımda Burak şoku!..

Arda ve Mehmet Topal takıma katılırken Burak'dan gelen haber can sıktı.
Milli Takım'da Arda ve Mehmet Topal antrenmana katılırken, idmana çıkmayan Burak Yılmaz'ın MR'ı çekildi.

A Milli Futbol Takımı, yarın Slovakya ile Bursa'da oynayacağı özel karşılaşmanın hazırlıklarını Bursaspor'un Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Ay yıldızlı ekip Atatürk Stadı'nda gerçekleştireceği Slovakya hazırlıklarını yoğun kar yağışı nedeniyle Bursaspor'un Özlüce Tesisleri'nde yaptı. A Milli Takımı tesis girişinde Bursaspor taraftarları karşıladı. Otobüsten inen Teknik Direktör Abdullah Avcı'ya çiçek veren taraftarlar milli takıma yarınki maç öncesi başarılar diledi. Yeşil beyazlı taraftarlar yeni TFF Başkanı Yıldırım Demirören'i de tezahüratlarla protesto etti.

ARDA VE MEHMET TOPAL KATILDI

Dün akşam saatlerinde A Milli Takım kampına katılan Arda Turan ve Mehmet Topal bugün gerçekleştirilen antrenmana katıldı. Takımla birlikte çalışan Arda ile Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın yakından ilgilenmesi gözden kaçmazken ikili idman süresinde sık sık bir araya gelerek konuştu.

BURSASPORLU YÖNETİCİLER İZLEDİ

A Milli Takım antrenmanını Bursaspor Yönetim Kurulu Üyeleri Erkan Kamat, Selçuk Eren, Recep Bölükbaşı ve Necmettin Kocaman da izledi. Futbolculara tek tek 'hoşgeldiniz' diyen yeşil beyazlı kulübün yöneticileri milli takıma yarınki maç için başarı diledi.

BURAK'IN MR'I ÇEKİLDİ

Dün akşam gerçekleştirilen antrenmanda sakatlandığı öğrenilen Burak Yılmaz'ın sabah MR'ının çekildiği öğrenildi. Yetenekli futbolcu bugün gerçekleştirilen antrenmana katılmadı. Burak'ın otelde dinlendiği öğrenildi.

Öte yandan genç futbolcu Serdar Aziz bir süre takımdan ayrı çalıştıktan sonra idmanını salonda sürdürdüğü öğrenildi.

Basına 15 dakikası açık olarak gerçekleştirilen antrenman öncesi ay yıldızlı ekip takım fotoğrafı verirken, düz koşularla başlayan antrenman topla oyunla devam etti. Milli Takım'ın basına kapalı olarak gerçekleştirilen bölümde ise taktik ağırlıklı çalışma yaptığı öğrenildi.

A Milli Takım, yarın sabah saatlerinde basına kapalı olarak yapacağı antrenmanın ardından maç saatini bekleyecek.
 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 19:53

İLGİLİ HABERLER