Yaşam
  • 30.9.2008 10:51

MINCIKLAMADIĞIM YERİ KALMADI!

Didem Erol’a film çekimi sırasında habersizce dudağından öptüğü için tepki veren Melih Ekener, öyle bir laf etti ki, duyanlar duyduklarına inanamadı...

Meral Okay ve Beyazıt Öztürk’ün sundukları CNNTURK’teki ’Nası Yani?’ programına konuk olan Didem Erol ve Melih Ekener, oynadıkları ’Süper Ajan K9’ filmini anlattılar.


Melih Ekener, öpüşme sahnesinin çekimi öncesinde yönetmene "Bu filmi çoluk çocuk seyredecek. Yanaktan falan, naif bir şey olsun" dediğini söyleyerek "Yönetmenimiz Didem’e öp demiş. O da öptü. Ben yanağından öpmesini beklerken şap şup öptü. Ben o anda kesemedim de çünkü arkada bombalar falan patlıyordu. Bir daha patlamasın diye kesmedim. Montajda hallederiz dedi. Montajda da halledemedi" diyerek medyanın gündemine gelen o sahne sırasında yaşananları anlattı.

Bu olayın basına nasıl yansıdığını da anlamadığını sözlerine ekleyen Melih Ekener’in şu sözleri ise programa damgasını vurdu:

"Herkes bunu konuşmaya başladı. Filmi seyredince anlayacaklar çünkü çok naif kaldı. Herkes o öpüşme sahnesini bekliyor, ama öpüşme sahnesi gelene kadar mıncıklamadığım yeri kalmadı!"

TELEVİZYONGAZETESİ

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:50

İLGİLİ HABERLER