Asayiş
  • 31.1.2023 13:12

Mine Kocadağ’ın kocasından şok itiraf

Denizli'de 6 ay önce kaybolan Mine Kocadağ'ın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Genç kadının eşi tarafından Pamukkale ilçesi Aktepe Mahallesi'ndeki evlerinde öldürüldüğü öğrenildi. Cani koca cinayeti işledikten sonra cesedi sakladığı yeri tarif ederken cesedin çam yaprakları ile örtüldüğü ortaya çıktı. İşte kan donduran haberin ayrıntıları…Pamukkale ilçesine bağlı Gözler Mahallesi'nde yaşayan evli ve 1 çocuk annesi Mine K. ile eşi M.K. arasında yasak aşk iddiası yüzünden tartışma çıktı.

Sır perdesinden cinayet çıktı! Mine Kocadağ’ın kocasından şok itiraf: Her satırı korkunç…

SIRRA KADEM BASTI

18 Ağustos 2022 gecesi eşiyle yaşadığı tartışmanın ardından evden ayrılan Mine K.'den bir daha haber alınamadı.

"KARDEŞİMİ ÖLDÜRDÜLER VE BUNU DA EŞİ YAPTI"

Aradan geçen bir süre sonra Mine K.'nin ağabeyi T.K., "Kardeşimi öldürdüler ve bunu da eşi yaptı" suçlamasıyla, şikayetçi oldu.Geçen 5 aylık süreçte Mine K.'nin herhangi bir haber alınamazken, genç annenin öldürülmüş olabileceği iddiası üzerine arama çalışmalarına bu yönde hız verildi.

SIR PERDESİNDEN CİNAYET ÇIKTI

Son günlerde yapılan arama çalışmaları kanalizasyonlarda dahi devam etti. Aylardır suskunluğunu koruyan koca Mithat K.; bugün suçunu itiraf ederek, cinayeti nasıl işlediğini anlattı.

CANİ KOCA TEK TEK ANLATTI

Mine Kocadağı nasıl sakladığını itiraf eden Eşi Mithat Kocadağ, "Gece saat 03.00'da mutfakta tartıştıktan sonra ittirince yere düştü. Kafasını vurdu ve öldü. Saat 05.00'a kadar yaklaşık 2 saat boyunca kanlar içinde yerde kaldı. Mutfaktaki yerden kaldıramadım. Mine'nin yüzünü havluyla sildim.

"CESET BAZANIN ALTINDA 2 GÜN KALDI"

Mutfaktan, banyoya götürdüm. Banyoda son kez karıma sarıldım, öptüm. Daha sonra yatak odasındaki bazanın altına sakladım cesedi. Sabah saatlerinde duş aldım ve işe gittim. Cesedi bazanın altında 2 gün boyunca kaldı. Cesedi bazanın altından çıkardım çarşafa sardıktan sonra çuvala koydum, o şekilde taşıdım.

CESEDİ SAKLADIĞI YERİ TARİF ETTİ

Kardeşimin aracına koydum, cesedi ilk önce köye götürmek istedim ama daha sonra çalıştığım yere götürdüm. Saat 06.00'da otelin yakınına gömdüm. Cesedi el arabasıyla taşıdım, sera olan yerin yakınına gömdüm. Üzerine biraz toprak attım" dedi.

Çalıştığı otelin sera bölgesinde bulunan alanda atılan cesedin üzerini çam yaprakları ile örtüldüğü ortaya çıktı.

Olay yeri incelemenin ardından ceset otopsi yapılmak üzere hastaneye götürüldü. İstanbul'da gözaltına alınan Mithat Kocadağ Denizli Emniyet Müdürlüğü'ne getirilecek ve sorgusunun ardından ise Denizli adliyesine sevk edilecek.

Sır perdesinden cinayet çıktı! Mine Kocadağ’ın kocasından şok itiraf: Her satırı korkunç…

Sır perdesinden cinayet çıktı! Mine Kocadağ’ın kocasından şok itiraf: Her satırı korkunç…

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 31.1.2023 13:23

İLGİLİ HABERLER