
MONDRAGON 2 YIL DAHA G.SARAY'DA KALDI
G.Saray, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek futbolcularla masaya oturmaya başladı. Yönetimin ilk olarak Kolombiyalı kaleci Mondragon ile görüştüğü belirtildi.
Yapılan görüşmede Mondragon, yönetimin teklifini kabul ederek 2 yıl daha G.Saray'da kaldı. Sarı-Kırmızılı yönetimin yarın oynanacak Beşiktaş derbisinden sonra sezon sonunda sözleşmesi sona erecek yıldız futbolculardan Hakan Şükür ve Hasan Şaş ile de masaya oturması bekleniyor.
Bu arada yarın İnönü Stadı'nda Beşiktaş'a misafir olacak G.Saray'ın gol yollarında en etkili silahlarından biri Sasa İliç olacak. Ligin bitimine iki hafta kala rakibi F.Bahçe ile aynı puanda bulunan ve averajla ikinci sırayı alan Sarı-Kırmızılılarda, şampiyonluk şansını son haftaya taşıma adına büyük önem taşıyan Beşiktaş derbisinde Sırbistan-Karadağlı oyuncusu İliç'in yükselen form grafiği gol yolları için umut veriyor. Sasa İliç, bu sezon Beşiktaş'a karşı forma giydiği iki karşılaşmada Siyah-Beyazlı takımın kalesine 3 gol bırakma başarısı gösterdi.
Ligin ilk yarısında Ali Sami Yen Stadı'nda yapılan maçta üst üste bulduğu 2 kritik golle Galatasaray'ın 3-2'lik galibiyetinin en büyük mimarlarından olan İliç, devre arasında Antalya'da düzenlenen “Efes Cup 5'' futbol turnuvası finalinde de Beşiktaş kalesine 1 gol atmıştı. Ligde geçen hafta yapılan Ankaraspor maçında da 2 gol birden atan Sasa İliç, bu sezon Galatasaray forması giydiği 28 lig maçında 1869 dakika görev alırken, bu sürede 11 gol kaydetti.