KAYNAK : Haber Vitrini
CANNES - Amerikan cep telefonu üreticisi Motorola, Fransa'da toplanan "Telsiz İletişim Kongresi"nde, bu yıl sonuna kadar UMTS standartı taşıyan ilk cep telefonunu Alman pazarına süreceği haberini verdi.
Motorola yaptığı açıklamada, A820 isimli yeni UMTS cep telefonunu yarı yıl içinde pazara süreceğini bildirirken, söz konusu cep telefonunun sadece UMTS'le değil, aynı zamanda GSM ve GPRS standartı ile kullanılabileceğini kaydetti. Lükse kaçan telefon tri-bandı da içerdiğinden, dünyanın her köşesinde kullanılabilecek.
DİJİTAL KAMERASI İÇİNDE
UMTS standartı taşıyan Motorola sahipleri multimedia messaging service (MMS) aracılığıyla sesli ve resimli olarak mesaj yollayabilecekler. Bunların yanı sıra Bluetooth, kızılötesi ile kullanıcıya yabancı olduğu yerde yolu bulması için yardımcı oluyor. Konuşma süresi 120 dakika olan cep telefonu, 200 saat standby sunuyor. Telefona ayrıca dijital kamera da ekipman olarak dahil.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 15:27