Asayiş
  • 22.2.2011 01:15

MOTOSİKLETLİ TACİZCİ YAKALANDI

Edinilen bilgiye göre, son bir hafta içerisinde Kültür ve Fabrikalar mahallelerinde Kepez İlçe Asayiş Büro Amirliği ekipleri, plakasının ilk rakam grubu '09' ile başlayan motosikletle kız öğrencilere elle tacizde bulunan ve cinsel organını gösteren bir kişinin olduğu ihbarını aldı. Akdeniz Üniversitesi'nde okuyan öğrencileri kampus çıkışında motosikletiyle takibe başlayıp ve kimsenin olmadığı mahallelerde elle taciz ettiği ve cinsel organını gösterdiği iddia edilen zanlı için 9 üniversite öğrencisi şikayette bulundu.

Kepez İlçe Asayiş Büro Amirliği ekipleri geniş çaplı başlattığı soruşturmada motosikletle kız öğrencileri taciz eden kişiyi dün gece Sağlık İl Müdürlüğü Kavşağı'nda takibe aldı. Bir süre kovalamacanın ardından motosikletli şüpheli S.G., yakalanarak gözaltına alındı.

Şikayetçi üniversite öğrencisi S.P., S.B., E.İ., İ.K., Ş.K., B.Y. ve S.A. kendilerini taciz edenin S.G. olduğunu belirterek şikayetçi oldu. 2 kız öğrenci ise şehir dışında oldukları için teşhise gelemedi. Aydın'da da taciz suçundan aranan ve elektrik ustası olduğu öğrenilen S.G. ifadesinin ardından Antalya Adliyesi'ne sevk edildi.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 21:04

İLGİLİ HABERLER