Spor
  • 30.4.2013 15:49

Mourinho'dan itiraf!..

ANKARA (AA) -       FIFA'nın resmi internet sitesinde yer alan haberde, Borussia Dortmund karşında UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında oynadıkları futbolun dostluk maçı seviyesinde olduğunu belirten ünlü teknik adam, maçta 4 gol atan Dortmund'un forvet oyuncusu Robert Lewandowski'yi durdurmak için takımının "çok yumuşak kaldığını" söyledi.
      Mourinho, takımının deplasmanda 4-1 kaybettiği maçta oynadıkları futbola olan tepkisini, "Maçta o kadar saf ve toyduk ki, Lewandowski 4 gol attı ve ona bir kez bile faul yapmadık. Dortmund maç başlar başlamaz Cristiano Ronaldo'ya 5 kez faul yaptı. Size 4 gol atan birine karşı hiç faul yapmadan 90 dakika nasıl oynayabilirsiniz ki" şeklinde dile getirdi.
     
     -"Almanya gelecek dünya kupasının favorisi"-
    
     Borussia Dortmund'un turnuvada geldiği noktanın kendisinin şaşırtmadığını vurgulayan Portekizli teknik direktör, "Bence Dortmund turnuva başında bile favoriler arasında olan bir takımdı" ifadesini kullandı.
      Dortmund'un harika bir yapıya sahip olduğunu, takımla teknik direktör arasında büyük bir uyum bulunduğunu vurgulayan Mourinho, "Borussia Dortmund ile Bayern Münih ve milli takımları şüphesiz çok iyiler. Almanya'da çok kaliteli bir jenerasyon var ve gelecek Dünya Kupası'nın favorisi" değerlendirmesinde bulundu.
     
     Muhabir: Doğa Kırmızıoğlu / Buğra Ersavaş
     Yayıncı: Ersin Şiyhan
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:46

İLGİLİ HABERLER