Medya
  • 17.11.2022 22:12

Müge Anlı dondu kaldı: Damadıyla kaçan kadının sözleri ağızları açık bıraktı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te duyanları şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Eski damadıyla kaçan kadın, "Kaçmadım, tesadüf oldu" ifadelerini kullandı. O anlar canlı yayına böyle yansıdı. İşte ağızları açık bırakan olayın detayları...

Müge Anlı'da inanılmaz bir olay daha yaşandı. Rıfat Çakırbeyli, Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katıldı. Eşi Narin ile 5 yaşındaki çocuğundan günlerdir haber alamadığını anlattı.Rıfat Çakırbeyli, "Benim karımı kaçırdılar. Eşimin ve çocuğumun hayatından endişe ediyorum. Eşim, cezaevi arkadaşı Cemile tarafından Hayri isimli ağabeyine götürüldü" ifadelerini kullandı.

Bu iddia araştırılırken herkesi şaşkına çeviren başka bir olay yaşandı. Kayıp eş Narin'in, eksi kocası ile annesinin kaçtığı ortaya çıktı.Eşini ve çocuğunu arayan Rıfat, "Özgür, Narin'i evden sürekli gönderip kaynanasıyla yalnız kalıyordu" dedi.Bugünkü canlı yayına katılan Narin ise kaçmadığını belirtip mantık evliliği yaptığını anlattı.Eski kocasıyla kaçan annesi Aslı'ya isyan eden Narin, canlı yayında şu ifadeleri kullandı:

"Annem, babamla evliyken eski kocama kaçtı. Beni mağdur etti. Sen nasıl bir annesin ya!Bizi bu durumlara düşüren sensin. Sen namussuz bir kadınsın…"Canlı yayına telefonla bağlanan Aslı Hanım ise kızına şu cevabı verdi: Sen 30 kocalı hürmüz oldun. Asıl sen niye bıraktın kocanı. Kızımın kocasıyla kaçmadım. Tesadüf oldu..."

Güncellenme Tarihi : 18.11.2022 13:43

İLGİLİ HABERLER