Medya
  • 15.11.2022 17:46

Müge Anlı şaştı kaldı: Metrobüste tanıştı dünyası karardı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te inanılmaz bir olay yaşandı... 72 yaşındaki Nesibe Çelik, bindiği metrobüste Salih Baysal ile tanıştı. Baysal'ın sözlerine kanan Nesibe Hanım, evini kaptırdı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert, haftanın ilk gününde milyonları ekrana topladı... Reyting rekorları kıran programda yine çok ilginç bir olay yaşandı.

MÜGE ANLI'DA ORTAYA ÇIKTI!

İddialara göre; 72 yaşındaki Nesibe Çelik, metrobüs kuyruğunda 51 yaşındaki Salih Baysal ile tanıştı. İyi anlaşan ikili, kısa sürede evlilik kararı aldı.

METROBÜSTE TANIŞTI GÖZÜNDE YAŞ KALMADI...

Ancak Nesibe Hanım aradığı mutluluğu bulamadı. Evlilik hazırlığı yaptığı Baysal tarafından 900 bin lira dolandırıldı.Nesibe Hanım, başına gelenleri şöyle anlattı: "Metrobüste yanıma oturdu. Veterinerim dedi.Bir sohbet bir sohbet anlatamam. Benimle türbeye geldi. Sonra oğlum arıyor dedi ve gitti. Bir hafta görüşmedik.

Evimi satacağımı söyledim. Bana müşteri getirdi.Evin değerinin iki mislini teklif etti. 'Çocuklarına satışı haber verme' dedi.Emniyete gittim polisler 18 tane dosyası olduğunu söyledi. Bana melek gibi davrandı.Aşkım benim evimi elimden aldı gitti. Keşke başka bir metrobüse binseydim..."

Güncellenme Tarihi : 16.11.2022 01:37

İLGİLİ HABERLER