Medya
  • 31.10.2022 13:32

Müge Anlı'da estetikli dolandırıcı Mustafa İnce kıskıvrak yakalandı

50 milyonluk vurgun yapmıştı! Müge Anlı'da estetikli dolandırıcı Mustafa İnce kıskıvrak yakalandı

Son dakika haberleri: ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen 50 milyonluk vurgunda önemli bir gelişme yaşandı. "Yağ satarım, bal satarım" diyerek tanıştığı onlarca kişiyi dolandıran Mustafa İnce, polis ekipleri tarafından kaçmaya çalışırken kıskıvrak yakalandı.

Müge Anlı'da gündeme gelen, 'Yağ satarım, bal satarım' diyerek tanıştığı kişileri dolandıran ve 50 milyonluk vurgun yapan Mustafa İnce, kıskıvrak yakalandı. Müge Anlı'nın kapısını çalan; Tuba, Pınar ve Yasin, Mustafa İnce tarafından "Yağ, şeker alıyorum, iş yapacağım. Siz de para yatırırsanız daha fazla yağ alıp satarım sizi de kar ortağı yaparım." diyerek dolandırdığını belirtmişti.

"BENİ KENDİSİNE AŞIK ETTİ"

Canlı yayına katılan Tuba, "Beni kendisine aşık etti. Toptan yağ alıp satıyorum. Günlük ortalama 100 bin tl kazanıyorum. Bu işe 40 bin TL yatırım yapanın günlük 2 bin tl kazanacak" sözleriyle Mustafa'nın kendisini kandırdığını söyledi.

Son dakika: 50 milyonluk vurgun yapmıştı! Müge Anlı'da estetikli dolandırıcı Mustafa İnce kıskıvrak yakalandı

Tuba ayrıca Mustafa İnce'nin evlilik vaadi verdiğini de belirtti.İlk etapta Mustafa'nın kendisine 23 bin TL gönderdiğini söyleyen Tuba, "Bana 24.500 TL olarak geri attı. Güvenimi kazanabilmek için." dedi.Ancak Mustafa'nın daha sonra "Çok fazla mal geldi" yalanıyla eldeki parayı da aldığı ortaya çıkmıştı.

Mustafa'nın eşi Melek de yayına bağlanarak, evli olsa da boşanma davalarının sürdüğünü, eşinin sevgilisi Ece'yle bu işi yaptığını ve 6 yıldır eve gelmediğini belirtmişti.Mustafa'nın sevgilisi olduğu iddia edilen Ece de evini boşaltarak taşındığı ortaya çıktı.Mustafa İnce tarafından mağdur olduğunu iddia eden 20 kişi ise stüdyoya akın etti.

Gelen ihbarları değerlendiren Müge Anlı ve ekibi, 50 milyonluk bir vurgunu ortaya çıkardı.

GÖZALTINA ALINDI

Mustafa İnce'nin yakalanması için başlatılan teknik takipte yurt dışına kaçma planı yaptığı ortaya çıkmıştı.Gaziantep emniyetinin yaptığı operasyonla estetikli dolandırıcı kıskıvrak yakalandı.

Güncellenme Tarihi : 1.11.2022 05:18

İLGİLİ HABERLER