Asayiş
  • 25.10.2022 16:33

Müge Anlı'da ilginç dolandırıcılık hikayesi! Hem aşık etti hem paralarını aldı

Müge Anlı'da ilginç dolandırıcılık hikayesi! İddiaların odağındaki ismi tanıyanlar konuştu: Ellerinde pankartlarla yayına çıktılar
Son dakika haberleri: ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen ilginç dolandırıcılık hikayesinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Müge Anlı'dan yardım istemek için programa başvuran Tuğba ve Pınar, karşılarına çıkan kişi tarafından dolandırıldıklarını iddia etti. Arkadaşı tarafından tanıştığı Mustafa adlı kişiyle iki gün içinde sevgili olduklarını anlatan Tuba, kendini esnaf olarak tanıtan bu kişi yağ sattığını, kar ettiğini söyleyerek kar ortağı olmak için ikna ettiğini ve paralarını bu şekilde kaptırdıklarını anlattı.

Müge ANlı'nın yeni bölümünde ise dolandırılan kadınlar ellerinde pankartlarla yayına çıkarken, iddiaların odağındaki ismi tanıyanlar tek tek canlı yayına bağlanıp konuştu.


Son dakika haberleri: Tuğba Ve Pınar Müge Anlı'dan yardım istemek için programa başvurdular, iki kız kardeş karşılarına çıkan kişi tarafından dolandırıldıklarını iddia ediyor. Bir kuaförde makyöz olarak çalışan Tuba, arkadaşı tarafından tanıştığı Mustafa adlı kişiyle iki gün içinde sevgili olduklarını anlattı.


Kendini esnaf olarak tanıtan bu kişi yağ sattığını, kar ettiğini söyleyerek iki kız kardeş de kar ortağı olmak için ikna ettiğini ve paralarını bu şekilde kaptırdıklarını anlattı.


Tuba ve Pınar kardeşler 800 bin liraya yakın paralarının 2 ay içinde gittiğini söylediler.
Tuğba Koçman, toptan yağ alıp satıyorum dediğini, kendisine aşık ettiğini evlenme hayallerinin olduğunu anlattı.

Müge Anlı'da ilginç dolandırılma hikayesi! İddiaların odağındaki ismi tanıyanlar konuştu: Ellerinde pankartlarla yayına çıktılar | Video


27 YAŞINDAKİ TUBA HAYATINI MAHVEDEN İŞ TEKLİFİNİ NASIL ALDI?

Tanıştıkları gün lüks bir restaurantta yemeğe gittiklerini anlatan genç kadın, iki gün içinde sevgili olduk dedi.
Onunla evleneceğimi sanmıştım diyen Tuba Koçman günlük 100 bin lira kazancı olduğunu söyledi dedi.''Bu işe 40 bin lira yatırım yapanın, günlük 2 bin lira kazanacağını nasıl olsa evleneceğiz, sana da para kazandırayım diye iş teklifinde bulundu'' dedi.
Tereddüt etmeden tüm birikimini sevgilisine veren Tuba Koçman, ilk etapta 23 bin lira gönderdiğini sonra kendisine 24 bin 300 TL olarak geri geldiğini böylelikle güvenimi kazandığını söyledi.


Sonrasında 45 bin lira, 60 lira verdim. Böyle böyle 400 bin liraya yakın para gönderdim dedi.

Milyoner edecek iş teklifinden emlak zenginliğine uzanan vaatler zincirinin son halkası araç sahibi olmaktı. Kar diye verilen parada bu vaatle elinden alındı.
Tuba Koçman parasının 800 bin liraya ulaştığını söylediğini iddia ettiği sevgilisinden ''gel sana araba alalım'' dediği sonrasında 1 buçuk milyonluk araba alalım dediğini anlattı. Tuba Koçman parasını geri istediğini söylediğinde kendisine hesapların bloke olduğunu söylediğini ekledi. 27 yaşındaki makyöz, sevgilisinin dayısına ulaştığını ve öylece dolandırıldığını anladığını söyledi.
Ablası Pınar'ı tanıştırdığını, ondan da 400 bin liraya yakın para aldığını ve haberi olmadığını anlattı.

Canlı yayına gelen iki kardeş, iddia ettikleri kişiye seslendi. Canlı yayına gelen telefonlar sırasında, çoğu insanın bu şekilde dolandırıldığı ortaya çıktı. O kişinin 3 çocuğu olduğunu, karısının da mağdur olduğu öğrenildi. Gözü yaşlı kardeşler Müge Anlı'dan yardım istedi.


ELLERİNDE PANKARTLARLA YAYINA ÇIKTILAR

Müge Anlı'nın yeni bölümünde ise dolandırılan kadınlar ellerinde pankartlarla yayına çıkarken, iddiaların odağındaki ismi tanıyanlar tek tek canlı yayına bağlanıp konuştu.

Programa bağlanan mağdurlardan biri, "15 bin lira gönderdim. Beni aradı, 'Gümrüğe mal gelmiş, bana 5 bin 600 dolar gönder' dedi." dedi.

: Müge Anlı'da ilginç dolandırıcılık hikayesi! İddiaların odağındaki ismi tanıyanlar konuştu: Ellerinde pankartlarla yayına çıktılar
 

"235 BİN TL DOLANDIRILDIM"

Canlı yayına bağlanan başka bir mağdur Tuğba Hanım ise, "Mustafa beni mart ayında 235 bin TL dolandırdı. Benim personelimin de bu işte rolü var, onun adı da Melisa. Ece'yle birlikte yapıyorlar." ifadelerini kullandı.


"1 MİLYON LİRANIN ÜZERİNDE..."

Bir başka hanımefendi de "Benim eşime kredi çektirdi. 'Yağ şeker işi yapıyoruz.' diye evi sattırdı. Eniştemi dolandırdı. 3 tane arabasını sattı. 1 milyon liranın üzerinde…Bunun gibi Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı'nda birçok suç duyurusu var." dedi.


"SÜREKLİ GEZDİ, VURGUNA ZEMİN HAZIRLADI"

Karlı yağ işi vaadiyle Esenyurt'taki esnafa da bir vurgun yapılmak istendi.
Müge Anlı yayınına konuk olan bir esnaf; "Kendisi 2 3 haftadır burada. Sürekli geziyor...Sabah geliyor, akşam saatlerine kadar takılıyor. Yemek yiyor traş oluyor. Sürekli gezdi, vurguna zemin hazırladı." Dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.10.2022 19:59

İLGİLİ HABERLER