Medya
  • 15.11.2022 23:53

Müge Anlı'da yuh dedirten ihanet

Müge Anlı’da Selim Yalçınkaya cinayetinde ihanet çemberi! Eski eş Derya itiraf etti: "Mahkemede yalan söyledim..."

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Selim Yalçınkaya cinayetinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Selim Yalçınkaya'nın eski eşi Derya canlı yayında dikkat çeken itiraflarda bulundu, "Öyle fotoğraflar yok" dediği, görüntülü konuşurken çekilen fotoğrafları en sonunda kabul etti. Derya açıklamasında, "Erdoğan'la o fotoğrafım var benim. Mahkemede yalan söyledim. Ailemin başına bir şey gelecek, çocuğumu göstermeyecekler diye korktuğum için inkar ettim ama o fotoğraf bana ait. Benim haberim yoktu ama Erdoğan çekmiş fotoğrafları." dedi.

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Selim Yalçın kaya cinayetinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Selim Yalçınkaya, evinin garajında 11 Ağustos 2022 tarihinde başına sert bir cisimle vurulmuş halde ölü olarak bulunmuştu.

Cinayette sır perdesi yavaş yavaş aralanırken, Selim Yalçınkaya'nın eski eşi Derya'dan itiraf niteliğinde açıklamalar geldi.

"MAHKEMEDE YALAN SÖYLEDİM"

Derya, "Öyle fotoğraflar yok" dediği, görüntülü konuşurken çekilen fotoğrafları en sonunda kabul etti. Derya açıklamasında, "Erdoğan'la o fotoğrafım var benim. Mahkemede yalan söyledim. Ailemin başına bir şey gelecek, çocuğumu göstermeyecekler diye korktuğum için inkar ettim ama o fotoğraf bana ait.

Benim haberim yoktu ama Erdoğan çekmiş fotoğrafları." ifadelerini kullandı.

MÜSTEHCEN MESAJLARI ORTAYA ÇIKMIŞTI

Öte yandan, Müge Anlı geçtiğimiz bölümlerde Derya'nın müstehcen mesajlarını ortaya çıkarmıştı.

"BEN HİÇ KİMSEYLE BÖYLE KONUŞAMAM"

Anlı, "Senin bu karı-koca yazışmaların var. Ben senin 2 katın yaşındayım. Ben hiç kimseyle böyle konuşamam, ne eşimle konuşabilirim, ne bir kız arkadaşımla konuşabilirim...

"SİZ NE YİYORSUNUZ, İÇİYORSUNUZ?"

Hele ki eşime bu kadar böyle yaşadığım ilişkinin ayrıntılarını anlatmak... Kızım siz ne yiyorsunuz, ne içiyorsunuz?" ifadelerini kullandı.

"BUNLARI NASIL YAZABİLİRSİN KOCANA?"

Derya'nın sözleri üzerine sinirlerine hakim olamayan Müge Anlı, "Bunu nasıl kocana yazabilirsin" diyerek tepki gösterdi.

Anlı, şu ifadeleri kullandı:

"Kusura bakmayın ama bir karılığın, kocalığın, arkadaşlığın da bir sınırı vardır. İnsan kocasına bunları nasıl yazar kızım? Bunlar bütün dosyada var. Bunları nasıl yazabilirsin kocana? Naptın bugün işte diye konuşulur da başkası bana bunu bunu yaptı diye yazılır mı?"

Güncellenme Tarihi : 15.11.2022 23:57

İLGİLİ HABERLER