Medya
  • 21.11.2022 16:02

Müge Anlı'nın aradığı adam kurşuna dizilmiş halde bulundu

Müge Anlı'da gündeme gelmişti! Kabusu gerçek oldu, öldürüldüğü ortaya çıktı: 43 yaşındaki Erdal Sakız’ın acı sonu..

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Erdal Sakız'ın kaybolmasıyla ilgili olayda yeni bir gelişme yaşandı. Sakarya'nın Karasu ilçesinde 10 gün önce kaybolan 43 yaşındaki Erdal Sakız, Hendek ilçesi sınırlarında aracında tüfekle vurulmuş halde ölü bulundu.

Müge Anlı'da gündeme gelmişti! Kabusu gerçek oldu, öldürüldüğü ortaya çıktı: 43 yaşındaki Erdal Sakız’ın acı sonu

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Erdal Sakız'ın kaybolmasıyla ilgili olayda yeni bir gelişme yaşandı. Sakarya'nın Karasu 10 gündür kayıp olarak 43 yaşındaki Erdal Sakız, Hendek ilçesi sınırlarında tüfekle vurulmuş halde ölü olarak bulundu.

Yaklaşık 10 gün önce Karasu'nun Kurudere Mahallesi'ndeki evinden aracıyla ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan evli ve üç çocuk babası Erdal Sakız, ailesinin ihbarı üzerine aranmaya başlanmıştı.

Müge Anlı'da gündeme gelmişti! Kabusu gerçek oldu, öldürüldüğü ortaya çıktı: 43 yaşındaki Erdal Sakız’ın acı sonu

CANSIZ BEDENİ BULUNDU

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen olayda yeni bir gelişme yaşandı.Karasu İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince 10 gündür her yerde aranan Erdal Sakız, Kurudere Mahallesi ile Hendek ilçe sınırı arasındaki Çamdağı ormanlık alanda aracının içinde tüfekle vurulmuş halde bulunduğu ortaya çıktı.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Baş ve göğüs kısmında mermi olduğu ayrıca elinde de tüfek mermi izi olduğu tespit edilen Erdal Sakız'ın cansız bedeni otopsi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsündeki Otopsi Merkezi'ne gönderildi.

Erdal Sakız'ın cesedi otopsi işlemleri sonrası bugün Kurudere Aile Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Jandarma ekipleri, konunun cinayet mi yoksa intihar mı olduğu yönünde araştırmalarını sürdürüyor.

RÜYASINDA GÖRDÜ

Öte yandan, kaybolduğu günün sabahında kendisini rüyasında öldüğünü görüp, rüyasını kız arkadaşı Nergis hanımla paylaşan Erdal Sakız, "Beni öldürmeye çalışıyorlar" diyerek rüyasını anlatmıştı.Erdal Sakız'dan ayrılan kız arkadaşı, kaybolduğunu duyunca onu aramak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurmuştu.

Müge Anlı'da gündeme gelmişti! Kabusu gerçek oldu, öldürüldüğü ortaya çıktı: 43 yaşındaki Erdal Sakız’ın acı sonu

Güncellenme Tarihi : 22.11.2022 01:58

İLGİLİ HABERLER