Medya
  • 15.5.2022 00:01

Müge Anlı'nın aradığı Uğur Kahraman'ın cesedi varilde bulundu

Korkunç cinayet! Damadını öldürüp varile koymuş

İstanbul Tuzla’da 26 Nisan’dan beri kendisinden haber alınamayan Uğur Kahraman'ın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Eski kayınpederi tarafından öldürüldüğü belirlenen Kahraman’ın cesedi varil içinde bir apartman boşluğunda bulundu. Cinayeti itiraf eden eski kayınpeder Hüseyin S.; “Torunlarımı göstermemekle tehdit ediyordu tartıştık. Cesedi varile koyup bir apartman boşluğuna bıraktım” dediği öne sürüldü. Şüpheli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Tuzla'da dehşet! Eski damadını öldürüp varilin içinde saklamış - Güncel  Haberler Milliyet

İstanbul'da 27 Nisan'da polise giden Erdoğan Kahraman, iki çocuk babası 30 yaşındaki oğlu Uğur Kahraman'dan bir gündür haber alamadığını ve hayatında endişe ettiğini belirterek kayıp başvurusunda bulundu. Bu başvuru üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Polis Uğur Kahraman'ın kayıplara karıştığı gün Tuzla'daki evden 13:58'de çıktığı tespit edildi. İncelenen güvenlik kamera ve cep telefon kayıtlarına göre Uğur Kahraman, en son eski kayınpederi Hüseyin S. İle görüştüğü tespit edildi. Elde edilen bilgilere göre Hüseyin S., Uğur Kahraman'ı evinden arabasıyla alıp Tuzla'daki kendi evine götürdüğü ortaya çıktı.

Uğur Kahraman Bulundu, Katili kim öldürdü, Nerede Bulundu

EŞİNDEN BOŞANMIŞ

Öte yandan konuyla ilgili kayıp kişinin profil analizini de yapan polis ekipleri kayıp Uğur Kahraman'ın 2 yıl önce eşi Ezgi A. İle boşanmıştı. Ezgi A. Hüseyin S.'nin kızıydı.

Kayıp olarak günlerdir aranıyordu Uğur Kahraman'ın eski kayınpederi  tarafından öldürüldüğü anlaşıldı - Son Dakika

Boşanmanın ardından 2 çocuğun velayeti Kahraman ailesine verilmişti. Ortaya çıkan detaylara göre Uğur Kahraman'dan boşanan Ezgi A. Adıyaman'da bir başka kişiyle evlenmiş ve bir yıl önce de intihar etmişti. Polis tüm bu bilgileri, Uğur Kahraman'la kayıp olması bu olaylarla ilgisinin olup olmadığını araştırmaya başladı.

SON GÜNDE İTİRAF ETTİ

Elde edilen bilgiler üzerine polis Hüseyin S.'yi gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde yapılan sorgulamada, kayıp olan eski damadıyla ilgisinin olmadığını söyledi. Ancak gözaltının son gününde cinayeti itiraf etti.

17 gündür kayıptı Eski kayınpeder gözaltına alındı -

"TORUNLARIMLA TEHDİT ETTİ"

Hüseyin S., olay günü eski damadı Uğur Kahraman'ı evinden aldığını söyleyerek " Bizim eve gittik. Torunlarım onlarda arada görüyordum. Ancak bana torunlarımı göstermemekle tehdit etti" dedi. Bu tartışmanın ardından çıkan kavgada olay gerçekleşti. Uğur Kahmaran'ı öldürdükten sonra cesedini varile koyduğunu anlatan zanlı Hüseyin S "Bir süre bahçemde sakladım. Sonra varili annem ve babamın yaşadığı apartmanda asansör boşluğuna koydum" dedi.

"CİNAYETİ KIZIMIN NAMUSU İÇİN İŞLEDİM"

Bu itirafın ardından polis Tuzla'daki eve giderek, varili şüphelinin dediği asansör boşluğunda buldu. Varilde açıldığnıda Uğur Kahraman'ın cesedi ortaya çıktı. Soruşturmanın ardından zanlı adliyeye gönderildi. Şüpheli adliyeye götürülürken kendisini görüntüleyen basın mensuplarına " Kızımı öldüren uyuşturucu ve fuhuşa sürükleyen kişiydi. Cinayeti kızımın namusu ve torunlarımın namusu için işledim" dedi.

Güncellenme Tarihi : 16.5.2022 00:19

İLGİLİ HABERLER