Edinilen bilgiye göre; Dalaman ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgada 5'i Suriye uyruklu 6 kişi yaralandı. Atakent Beskese Mahallesi'nde bir grup Suriyeli alacakları olduğu iddiasıyla Ali K. ve Barış Y. ile tartıştı. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Barış Y. yaralandı.
Barış Y.'nin evinden getirdiği tüfekle ateş etmesi sonucu Suriyeli Halife Cuma, Enver İbrahim, İbrahim Hüseyin, Muhammed Fevzi ve Ahmet Mavvas yaralandı.
Yaralılar sağlık ekiplerince Dalaman Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, Kavgaya karışanlar polis ekiplerince gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Muğla'da alacak verecek kavgası, 6 yaralı

Hızlı Özet
“Muğla’nın Dalaman ilçesinde iki grup arasında çıkan alacak verecek tartışmasında 6 kişi yaralandı.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kayıp Büşra'nın annesi cinayeti itiraf etti...
Sivas'ın Divriği ilçesinde 10 Eylül'den bu yana kayıp olan 11 aylık Büşra bebeğin soruşturmasında annenin ifadesi bir kez daha değişti. Daha önce bebeğin babası tarafından para karşılığı satıldığını iddia eden anne Elif Balıkçı, savcılıktaki son ifadesinde kocasının bebeği öldürerek araziye bıraktığını öne sürdü.

Gülistan Doku soruşturmasında 5 şüpheli hakkında adli işlem!
Gülistan Doku soruşturmasına ilişkin açıklamalar yapan Antalya Valisi Hulusi Şahin, gelen talimatlar üzerine 5 kişiyle ilgili adli işlem yapıldığını ve bu kişilerin Erzurum'a gönderildiğini duyurdu.

Tuana Elif'in ölümünde kasıt var! İşte sürücüye verilen ceza
Giresun'un Görele ilçesinde 17 yaşındaki Tuana Elif Gülüşan Torun'a aracıyla çarparak ölümüne neden olduğu gerekçesiyle yargılanan Adem Hasbaş'ın cezası belli oldu. Mahkeme, tutuklu sanığı 'olası kastla öldürme' suçundan 16 yıl 8 ay hapse çarptırdı.

Balkonda kadına sopalı dehşet kamerada! Çığlıkları böyle yankılandı
Adana'da bir erkek şahıs, bir kadına balkonda sopayla şiddet uyguladı. Genç kadın, sopa darbelerine karşı kendisini elindeki çarşafla savunmaya çalıştı. Erkek şahıs, daha sonra ise kadını açından tutarak evin içine götürdü.