Yaşam
  • 26.3.2023 17:56

Muharrem İnce trolluk yapan sözde sanatçıları zıplattı.. Kim ulan goril

Muhalefetin Fazıl Say imtihanı; Muharrem İnce'ye 'GORİL' benzetmesi.

Son olarak 6'lı koalisyonu dağıttığı gün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener için ahlaksızca yakıştırmada bulunarak "Sifonu çekin gitsin" diyen Piyanist Fazıl Say bu kez de Muharrem İnce'yi hedef aldı. Say kültürsüzlükten, bilgisizlik ve şovmenlikten dem vurduğu tweetinin hemen ardından Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye yönelik önce saygısız ifadeler kullandı. Ardından da Cumhurbaşkanlığı adaylığı için 100 bin imza toplayan İnce'yi hayvanat bahçesindeki bir gorille kıyasladı.

Muhalefet liderleri tam olarak bir Fazıl Say imtihanıyla karşı karşıya. Fazıl Say'ın çirkin çıkışları, kendisinde herkese hakaret etme hakkını bulması ve siyasi 'u' dönüşleri sayısız vaka haline geldi.

Say Kemal Kılıçdaroğlu ile başladığı aşağılama, tahkir etme, küfretme döngüsünde bugün Kılıçdaroğlu'nun tam destekçisi olarak diğer liderlere hakaret etmekle meşgul. Ancak çalgıcı Say'ın yaptıklarını arşivler unutmadı.

Muhalefetin Fazıl Say imtihanı; Muharrem İnce’ye ’GORİL’ benzetmesi

İşte muhalefetin Fazıl Say imtihanı:

FAZIL SAY'IN LİDER İNFAZLARI KILIÇDAROĞLU İLE BAŞLADI: KEŞKE OLMASAYDI

28 Ocak 2022 günü Halk TV yayınına katılan Kemal Kılıçdaroğlu'nu beğenmeyen ve yeterli bulmayan Fazıl Say ilk saldırısını bugün ölümüne desteklediği CHP Genel Başkanına yaptı ve "15 dakikadır Halk TV izliyorum. Şunu düşündüm: Bence CHP Genel Başkanı keşke Canan Kaftancıoğlu olsaydı" dedi

Fazıl Say için bugün ise uğruna Meral Akşener ve Muharrem İnce'ye ağza alınmayacak hakaretler ettiği bir Kılıçdaroğlu aşkı söz konusu.

Muhalefetin Fazıl Say imtihanı; Muharrem İnce’ye ’GORİL’ benzetmesi

MERAL AKŞENER'E TARİHİN EN ÇİRKİN YAKIŞTIRMASI

Toplumu, siyasi aktörleri ve genel yapıyı kelime oyunlarıyla cahillik, bilgisizlik ve kültürsüzlükle suçlayan Fazıl Say söz konusu özelliklerin bizzat kendi bünyesinde barındığını 6'lı masanın dağıldığı gün ortaya koymuştu. 6'lı koalisyon masasından ayrılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e ağza alınmayacak ifadelerle saldıran Say'ın çirkinlikte ulaştığı seviye taraflı tarafsız herkesi utandırdı. Akşener için (arkasından) sifonu çekin gitsin mesajı paylaşan Say, tepkiler sonrası bu tweeti silmek zorunda kaldı.

Muhalefetin Fazıl Say imtihanı; Muharrem İnce’ye ’GORİL’ benzetmesi

SIRA MUHARREM İNCE'YE GELDİ: GORİL BENZETMESİ!

Üstenci dilini bu kez Muharrem İnce üzerinde denemeye başlayan Fazıl Say günlerdir "Mİ" dediği İnce'ye "MİBemol oldu" gibi mesleki şakalarla yüklenirken dozajı arttırdı. Adaylıkta Kılıçdaroğlu lehine çekilmeyen İnce'ye saldırıya geçen Say "Bu kadar kritik bir seçimde, başarmak, aydınlığa varmak da bu kadar yakınken, bir araya gelmeyi başarmış bir muhalefetin oylarına göz dikmiş biri. Bu halka kötülük bu" dedi.

Muhalefetin Fazıl Say imtihanı; Muharrem İnce'ye 'GORİL' benzetmesi

"ULAN" DEDİ VE EKLEDİ: SENİN YAPTIĞINI GORİL DE YAPIYOR!

Daha sonra da Muharrem İnce'nin bir konuşmasında kendisi gibi olanlara yaptığı gönderme sonrasında dilini sertleştiren Fazıl Say İnce'ye yönelik "Kim ulan sözde sanatçı? Kim? Kime ne diyorsun ? Viskisini yudumlayanlarmış? Sana ne? Kahvemi yudumluyorum ya da su içiyorum sana ne? Ne içeceğimizi bu yaşımızda ne yazacağımızı sana mı soracağız? Korede hayvanat bahçesinde Goril'in şartları düzelsin diye 130 bin imza var"

LİDELERİ SIRADAN GEÇİRDİ, KARTLARI YENİDEN KARIP İKİNCİ TURU BİNDİRİYOR

Muhalefet liderlerini o anki siyasi görüşüne göre ahlaksızca yakıştırmalarla eleştiren Fazıl Say Kılıçdaroğlu, Akşener ve İnce sıralamasından sonra tekrar başa döndü ancak bu kez rolleri farklı dağıttı. Keşke CHP'nin başında Canan Kaftancıoğlu olsaydı dediği günlerden Kılıçdaroğlu'nun fotoğraflarını hayranlıkla paylaşıp 'Kazanacağız' tweetleri atan ve karşısındaki herkese kadın erkek demeden hakaretler eden Fazıl Say'a dönüştü.

Muhalefetin Fazıl Say imtihanı; Muharrem İnce'ye 'GORİL' benzetmesi

İMAMOĞLU TAKLASI DA UNUTULMAZLAR ARASINDA

Tüm bunları yapan Fazıl Say ayrıca birkaç ay öncesine kadar Kılıçdaroğlu'na karşı desteklediği Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'daki kar felaketinde balıkçıda olduğu ortaya çıkmasına rağmen bunun gerçek olmadığını cansiperane savunmuş ve sonrasında İmamoğlu'nun doğrulamasıyla açıkta kalmıştı.

Muhalefetin Fazıl Say imtihanı; Muharrem İnce'ye 'GORİL' benzetmesi

Daha sonra da özür dilemek yerine edebiyat parçalayan paylaşımlar yaparak "güzel günler göreceğiz" kabilinden tweetler atmıştı

Güncellenme Tarihi : 28.3.2023 01:29

İLGİLİ HABERLER