Yaşam
  • 3.10.2008 08:30

MÜJDE AR'DAN SİYASETE 'EVET' AMA BİR ŞARTLA!..

Türkmax kanalında Sinemacı programını yapan yönetmen Mustafa Altıoklar, ilk konuk olarak Müjde Ar'ı ağırladı ve ona CHP'den Beyoğlu Belediye başkanlığı için aday olup olmadığını sordu. 
CHP'den Beyoğlu Belediye başkanlığı için adaylık teklifi aldığını doğrulayan Müjde Ar, şu anda düşünmediğini ancak ileride parası olması durumunda siyasete girebileceğini söyledi. İşte Ar'ın siyaset yapma kriterleri...
TEKLİFİ DOĞRULADI
Teklifi doğrulayan Ar, "Öyle bir teklif geldi, Ercan (Karakaş) vasıtasıyla geldi partiden. Daha önce de gelmişti bana, şimdi isimlerini vermeyeceğim üç dört partiden benzer teklifler gelmişti. Ben hepsine hayır demiştim. Bu seçimlerde düşünmüyorum. Bu şu anlama geliyor ileride olabilir" şeklinde konuştu.
Belediye başkanlığını da siyasete atılmak olarak değerlendirdiğini anlatan Müjde Ar, bu işe atılan kişinin hiçbir şekilde ticari bir işinin olmaması gerektiğini belirtti. Ar, siyaset yapanların uyması gereken kriterleri de şöyle sıraladı: "Bu insanların başka işi olmayacak. 24 saati 'Biri Bizi Gözetliyor' gibi gözaltında olacak. Dokunulmazlığı olmayacak. Cep telefonu 24 saat açık olacak. Senden kim avanta istiyorsa herkes duyacak. 24 saat bütün hayatın insanların ulaşabileceği, erişebileceği, banka hesapların, malın, mülkün neyin varsa..."
SİYASETE VARIM
Bu kriterlerin kendisi için hiçbir sakıncası olmadığını vurgulayan Müjde Ar, siyasete şu anda atılamamasının en önemli nedeninin parasızlık olduğunu belirtti. Ar, "Ben şimdi bu dönem kabul etmedim, çünkü mali olarak bir 4 yıl sadece bir belediye başkanı maaşı ile geçinebilecek durumda değilim. Çünkü çocuğum özel okulda okuyor. Sorumluluklarım var. Az paraya yaşamıyorum açıkcası. Samimiyetle söylüyorum NTV'yle ve yeni kanal ile anlaşmam olmasaydı, bir de yarı yolda kimseyi de bırakamam, paraca biraz daha bir dört yıllık birikimim olduğu takdirde bu işe varım" dedi.
KAYNAK: TELEVİZYONGAZETESİ

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:47

İLGİLİ HABERLER