Ekonomi
  • 11.5.2023 11:22

Müjdeyi Binali Yıldırım verdi.. Gabar'dan sonra Cudi'de 100 milyar dolarlık petrol bulundu

Ensonhaber'in YouTube kanalında yayınlanan Gündem Özel'de bugünkü konuğu AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım oldu.
 

Yıldırım müjdeyi verdi: Gabar ve Cudi'de 100 milyar dolarlık yeni petrol rezervi

Sözlerine devam eden AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım, Ensonhaber ekranlarından vatandaşlarımıza bir de müjde verdi.

Yıldırım, Gabar ve Cudi'de 100 milyar dolarlık yeni bir rezerv tespit edildiğini aktardı.

Tespit edilen yeni rezervle birlikte kuyuların açılmaya başlandığını da sözlerine ekleyen Yıldırım, "Bir güzel haberi de sizin vasıtanızla paylaşmak isterim. Gabar'da ve Cudi'de 100 milyar dolarlık yeni bir rezerv tespit edildi. Kuyular açılmaya başlandı, bu da ülkemiz ve geleceğimiz adına büyük bir gelişme bunu da belirtmek isterim." ifadelerini kullandı.

Binali Yıldırım'ın diğer açıklamaları şu şekilde:

"Burada bir samimiyet testinden onları geçirmek lazım, milletin gözü önünde bir tiyatro oynanıyor. Bir yanda terör örgütü ve terör örgütünün Ankara’daki siyasi uzantısı. Terör örgütünün talimatlarını Millet İttifakı’nın adayına aktarıyor. Anlaşmalar yapılıyor, el sıkışılıyor ondan sonra toplumun, milletin tepkisi yapılan açıklamalar üzerine büyüyence bu sefer de Kandil’in Suriye’nin YPG’nin PYD’nin PKK’nın açıklamalarının bize ne faydası var. Olsa olsa sayın Erdoğan’a faydası var gibi işin içinden sıyrılmaya yönelik şark kurnazlığı yoluna gidiyor. Millet İttifakı, Yeşil Sol Parti ile ortak haline geldi. Masanın üstüne çıkmakla kalmayıp masının üstünde tepiniyorlar.

Millet İttifakı adayı bir yanda FETÖ, bir yanda PKK tarafından destekleniyor. Sadece onlar tarafından değil, emperyal ülkeler tarafından da destekleniyor. Gün ülkeye sahip çıkma günüdür, Tayyip Erdoğan'a sahip çıkma günüdür. Bunu yüksek sesle telaffuz eden vatandaşlarımızı gördük. Bu bize şunu gösterdi, sıkıntılarımız olabilir zorluklarımız olabilir.

Bunu hatırlattınız için teşekkür ederim, bunu defalarca anlattım. Muhataplarıma da Sayın Meral Hanım'a da anlattım. Diğerlerine de anlattım. Çok açık bir şey söylüyorum hala da arkasındayım. Ben Kemal Kılıçdaroğlu'na işgalci diyemem. Biz ne kadart vatanseversek onların da öyle olduğunu kabul ediyorum ve düşünüyorum. Ancak ortada bir gerçek var, uğruna şehitler verdiğimiz milletin güvenliği ve selameti için mücadele ettiklerimizle iş tutarsanız o zaman sizin bu yaptığınız işin memleketin milletin menfaatine olduğunu iddia etmeniz altı boş bir iddiadan ibarettir.

 

 

Güncellenme Tarihi : 11.5.2023 11:34

İLGİLİ HABERLER