Muslera Milli takımdan çıkartıldı
Galatasaray'ın Konyaspor ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan Muslera, Uruguay Milli Takımı'nın Dünya Kupası play-off maçları için kadroya alınmadı.
Sakatlığı nedeniyle Galatasaray'ın Kopenhag ile oynadığı Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında forma giyemeyen Fernando Muslera, Uruguay Milli Takımı'nın Ürdün ile oynayacağı dünya kupası baraj maçının kadrosuna da dahil edilmedi.
Galatasaray'ın Süper Lig'de Torku Konyaspor ile oynadığı maçta sakatlanan Muslera, ayak başparmağındaki kırık nedeniyle Kopenhag karşılaşmasının kadrosuna alınmamıştı.
Uruguay Milli Takım Teknik Direktörü Oscar Tabarez de yaklaşık bir aylık tedavi sürecine ihtiyacı bulunan deneyimli kaleciyi Ürdün ile oynanacak play-off maçının aday kadrosuna davet etmedi.
13 Kasım'da baraj maçı oynayacak Uruguay Milli Takımı kritik mücadele öncesi hazırlık kampını İstanbul'da gerçekleştirecek.
Alper Aslan - Eurosport
Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 10:37