Spor
  • 17.6.2014 10:44

Muslera'ya sabotaj kurbanı

Galatasaray’ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera ülkesi ile Brezilya’da Dünya Kupası heyecanı yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşan Uruguaylı file bekçisi kaldığı otelde karıncaların istilasına uğradığını belirtmiş ve uyuyamadığı mesajını paylaşmıştı.

Oyuncunun bu paylaşımının ardından Fortaleza kentindeki Marina Park oteline polis tarafından ‘operasyon’ düzenlendi. Otelin, Uruguay kafilesi gelmeden önce, içlerinde nükleer enerji uzmanlarının dahi olduğu bir heyet tarafından kontrolden geçirildiği, bu yüzden ortaya çıkan durumun sabotaj şüphesi doğurdu belirtildi.

Federal polis bu güvenlik kontrollerinin ardından, karıncaların Muslera’nın odasına birileri tarafından kasten konulduğunu düşündüğünü açıkladı. Ayrıca sarı-kırmızılı oyuncunun fotoğrafını da inceleyen yetkililer bu karıncaların klasik karınca olmadığını, beyaz karınca ya da kanatlı karınca denilen cinse ait olduklarını tespit ettiler. Olay Uruguay’ın Kosta Rika ile yaptığı maçın öncesinde gerçekleşmişti.

 

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:07

İLGİLİ HABERLER