Spor
  • 17.1.2014 16:05

Mustafa Akçay’ın gönlündeki Kim Kallström

TRABZONSPOR teknik direktörü Mustafa Akçay’ın, Spartak Moskova’nın İsveçli orta saha oyuncusu Kim Kallström’ün alınmasını istediği öğrenildi.

SÜRPRİZ İSİM

Ara transfer döneminde maliyeti yüksek oyuncuları kadrosuna katmak istemeyen Trabzonspor’a her fırsatta en az 3 oyuncuya ihtiyaç duyduklarını vurgulayan Mustafa Akçay, yönetimden özellikle forvet ve bir orta saha oyuncusu transferi konusundaki ısrarınrı sürdürdü. Forvet için Filip Djordjevic, Bafetimbi Gomis ve Maxi Lopez ile görüşmelerini sürdüren bordo mavililer, orta saha için ise sürpriz bir isimle görüşme yaptı. Teknik direktör Akçay’ın isteğiyle Spartak Moskova’da forma giyen orta saha oyuncusu Kim Kallström’ü gündemine alan bordo mavili yönetimin kulübünün bonservis konusunda kolaylık sağlaması durumunda İsveçli oyuncunun transferi için harekete geçeceği bildirildi.

HENRİQUE: “REKABETTEN KORKMUYORUM”

Trabzonspor’un Brezilyalı futbolcusu Paulo Henrique, devre arası kampına geç katılmasına rağmen eksiğinin olmadığını söyledi. Rekabete hazır olduğunu belirten Henrique, şöyle dedi:

"Forvet transferinin gündemde olması benim için sorun değil. Gelecek her oyuncuyla rekabet edebileceğime inanıyorum. Bu konuda kendime olan güvenim tam. Devre arası kampı bizim için verimli geçti ve eksiklerimize giderme adına yoğun bir çalışma temposu geçirdik. Umarım lig başladığında başta deplasman karnemiz olmak üzere tüm kötü performanslarımızı geride bırakırız.”

BOSİNGWA’YA ÖVGÜ

Bordo mavili takımın Antalya kampında tüm testlerde en iyi sonuçları veren Bosingwa’ya teknik direktör Akçay’dan övgü geldi. Oyuncusunun tam bir profesyonel olduğunu söyleyen Mustafa Akçay, "Bosingwa gerek futbolculuk yetenekleri gerekse karakteriyle bize çok yardımcı olmaya çalışıyor” dedi.

Portekizli futbolcu ise sadece görevini yapmaya çalıştığını belirterek, "Amacım benden beklenenlere karşılık vermek. Umarım performansımı sezonun ikinci yarısında daha da yukarılara taşırım" ifadesini kullandı.

SONER VE GÖKHAN’I SAKATLIK YIKTI

Bordo mavili takımın devre arası kampında sakatlıkları bulunan Gökhan Alsan ve Soner Aydoğdu, takımla birlikte çalışamamanın üzüntüsünü yaşadı. Soner’in sakatlığının önemli oranda geçtiği, Gökhan’ın belindeki ağrıların ise devam ettiği öğrenildi. Gökhan, Trabzon’a döndükten sonra yeniden kontrolden geçeceğini, ardından da tedavisine devam edileceğini belirtti.

Yunus Emre SEL/ANTALYA,(DHA)
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:25

İLGİLİ HABERLER