MÜZİK ÖĞRETMENİ SEVGİLİSİNİ KALÇASINDAN VURDU!..
ADIYAMAN’da 46 yaşındaki Ömer T., müzik öğretmeni sevgilisini av tüfeği ile yaraladı.
Olay, dün akşam saatlerinde TPAO Bölge Müdürlüğü bahçesinde meydana geldi. Öğretmen olarak görev yapan 25 yaşındaki Demet Ç., dün görev yaptığı tesisin bahçesinde silahlı saldırıya uğradı.
Av tüfeği ile açılan ateş sonucu kalça ve dizlerinden yaralanan genç kadın, ambulansla Adıyaman Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Burada ilk müdahalesi yapılan Demet Ç., daha sonra hayati tehlikesi bulunduğu için Malatya İnönü Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne sevk edilirken, saldırgan ise olayın ardından polis tarafından yürütülen çalışmalar sonucu suç aleti tüfekle yakalandı.
Gözaltına alınan ve Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgulanmasına başlanan Ömer T. ifadesinde şunları anlattı:
"Demet ile 5 yılı aşkın süredir birlikteyiz. Son zamanlarda benden uzaklaşmıştı ve hayatında başka birisinin olduğunu öğrendim. Bunun üzerine, TPAO’ya geldim ve nişanlısı olduğumu söyleyerek içeri girdim. Sonra da konuşmak için çağırdığım Demet’in bana hakaret etmesine dayanamayarak, arabamda bulunan tüfekle vurdum."