
Namaza başlayan karısını 'neden başını kapadın' diye dövdü!
Yeşim M (37) geçen 6 Şubat gecesi polisi arayarak eşinin kendisine şiddet uyguladığını söyledi.
Şikâyetçi olan Yeşim M.., ifadesinde “Yaklaşık 1 ay önce kapanıp, namaza başladım. Ancak eşim bu durum karşısında ‘Neden başını kapattın? Ben seni bu şekilde yanımda dolaştırmam, pis şişko’ diyerek beni aşağıladı. Kötü muamelede bulundu. Döverek yaraladı” dedi.
42 yaşındaki koca Sefer M.. ise eve geldiğinde kızının uyumamış olduğunu gördüğünü, eşine uyuması gerektiğini söylediğinde ise ters cevap aldığını, daha sonra tırnaklarıyla kendisine zarar verdiğini öne sürdü.
Sefer M.., “Bu nedenle kontrolümü kaybettim” dedi. Sefer .. ifadesinin ardından serbest bırakılırken, eşi de şikâyetini geri aldı. Ancak İstanbul Cumhuriyet Savcılığı, Sefer M... hakkında ‘kötü muamele’ ve ‘basit yaralama’ suçlarından 2 yıl 2 aydan 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.
Güncellenme Tarihi : 29.7.2020 18:30