Ndiaye Galatasaray ile anlaştı
Galatasaray, Senegalli oyuncu N'Diaye'nin transferi için Osmanlıspor ile anlaşma sağladı...
Teknik Direktör Igor Tudor'un ısrarla takımında görmek istediği Ndiaye'nin transferini sonlandırma adına Dursun Özbek, bu sabah Ankara'ya gitti.
Şu sıralarda da Başkentte pazarlıklar devam ediyor. Galatasaray, Ndiaye için Osmanlıspor Kulübüne 6 milyon euroluk teklif yaptı. Başkent ekibi ise sarı kırmızılı kulüpten ısrarla 7 milyon euro istiyor.
Şu an iki kulüp arasındaki fark 1 milyon Euro...
Pazarlıklar devam ediyor...
Bu transferin kısa süre içinde tamamlanması bekleniyor...
Çünkü, Galatasaray ile 1 hafta önce yıllık 2 milyon euro karşılığında anlaşan Ndiaye kulübü ile de görüşüp açık ve net bir şekilde " Gitmek istiyorum" dedi.
Ndiaye'nin transferinin bu hafta içinde olumlu sona ermesi ve Tudor'un istediği Senegalli futbolcunun İstanbul'a giderek resmi imzayı atması hedefleniyor.
Galatasaray, Osmanlıspor'un başarılı orta saha oyuncusu N'Diaye ile 4 yıllık anlaşma sağladığı öğrenildi.
Oyuncuya yıllık 2.2 milyon euro, Osmanlıspor'a ise 7 milyon euro bonservis bedeli ödeneceği ifade edildi.
Teknik direktör Igor Tudor'un kadroda görmek istediği oyunculardan olan N'Diaye'nin, önümüzdeki günlerde Galatasaray'a imza atacağı belirtildi.
Güncellenme Tarihi : 31.7.2017 15:10