Gündem
  • 1.3.2024 13:37

Ndombele'nin yerine dünya yıldızı!

Trendyol Süper Lig'de lider bir şekilde yoluna devam eden Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Türkiye Kupası'na veda eden sarı kırmızılılar, lig şampiyonluğu göğüslemek isterken, transfer çalışmaları da devam ediyor. Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Ndombele ile yollarını ayırmayı planlayan Cimbom, dünyaca ünlü bir yıldızı transfer etmek için düğmeye bastı. Alman basını ise transferi böyle duyurdu. 

Galatasaray'da beklenen performansı sergileyemeyen Ndombele ile sezon sonunda yollar ayrılacak.

Son dakika Galatasaray haberi: Ndombele’nin yerine dünya yıldızı! Transferi duyurdular...


ASLAN'DAN EMRE CAN HAMLESİ

Fransız futbolcunun yerine arayışlarına başlayan sarı-kırmızılılar, Almanya Bundesliga devi Borussia Dortmund'da forma giyen Emre Can'ı gündemine aldı.Almanya Bundesliga'da Borussia Dortmund forması altında 5. sezonunu geçiren Emre Can'ın bu sezonki performansı adeta geçmişi aratıyor.

Lige çoktan avlu atan Bundesliga temsilcisi Borussia Dortmund'un önümüzdeki sezon için şimdiden kadro planlamasına giriştiği öğrenildi.Sarı-siyahlıların bu doğrultuda Emre Can ile yollarını ayırması beklenirken Alman basınında yer alan habere göre; Emre Can'ın önümüzdeki sezon Türkiye'de forma giyeceği iddia edildi.

EMRE CAN ADIM ADIM SÜPER LİG'E

Almanya'da Borussia Dortmund formasını terleten Emre Can için sıcak saatler yaşanıyor. Dortmund'da geleceği merak konusu olan oyuncu, önümüzdeki sezon Süper Lig'de forma giyebilir.

Güncellenme Tarihi : 1.3.2024 13:40

İLGİLİ HABERLER