Gündem
  • 8.10.2005 02:51

NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI!.. ZEKERİYA BEYAZ GENELEV'DE

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi eski Rektörü Prof. Dr. Zekeriya Beyaz, TMSF’nin geneleve el koymasıyla gelişen olayları anlatan ‘Döngel Karhanesi’ adlı filmde rol alacak. ‘İftarda cinsel ilişki tartışması’yla yine olay yaratan Beyaz Hoca, filmin Feriye Sinemaları’nda dün yapılan basın toplantısına katılmadı.

Prof. Beyaz, filmde rolü gereği ‘Objektif’ programına katılıp soruları da yanıtlıyor. ‘Döngel Karhanesi’nde, Metin Akpınar, Ahmet Uğurlu, Şenay Gürler, Şebnem Sönmez, Fadik Sevin Atasoy ve Goncagül Sunar da oynuyor.

Filmin dün yapılan tanıtım toplantısına yaklaşık bir saat geç gelen Metin Akpınar, filmde göndermeler olduğunu söyledi. Filmin konusu hakkında kısaca bilgi veren Akpınar, ‘72 milyar dolarımızı birileri aldı, daha sonra TMSF diye bir kurum kuruldu. Bu kurum canla başla 72 milyar dolarını kayda geçirip 15 yıl içerisinde taksitle ödenebileceği şekilde anlaşmalar yaparak övündü. 37 milyar doların da kesinlikle geri alınamayacağını açıkladı. Biz de böyle hareketli bir dönemde göndermemizi yapıyoruz. Alınması gereken kimse alınacaktır. Filmi izlerken millet eğlenecek, bu duruma düşenlerle dalga geçilecektir. Filmin tüm hedefi budur’ diye konuştu.  

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:57

İLGİLİ HABERLER