Medya
  • 20.12.2008 00:06

'NEDEN BENİMLE UĞRAŞIYORSUN?..'

Kuruluşunun 15. yılını kutlayan Kanal D'nin müdavimlerinden Esra Ceyhan, yine aynı kanalda yıllardır program yapan Okan Bayülgen'i konuk etti.
Ceyhan dolaylı yoldan Okan Bayülgen'e 'Neden benimle uğraşıyorsun?' sorusunu yöneltti. Bayülgen, "Ama çok olay oluyor sende. Televizyonla dalga geçmek filan gibi durumlar oluyor ya genelde televizyoncularla falan şey yapıyoruz. Mesela Mehmet Ali Birand ile de çok yapıyoruz, ama Mehmet Ali Birand senin gibi alınmıyor" diye konuştu.
Bayülgen, Esra Ceyhan'ın programında kendisine yaptığı göndermelere de dikkat çekti. Ünlü şovmen, "Mehmet Ali Birand'ın hiç bana oradan cevap verdiği olmadı, haber bülteninden... Okan (parmak işareti yapıyor) falan diye öyle bir şey yok" şeklinde konuştu.
Esra Ceyhan, bir iki kez programında Bayülgen'in sözlerine sinirlendiğini ifade etti. Bayülgen ise, "Çok güzel tahammül ettin. Hani evin haylaz çocuğu annesi kızar ya, o şekilde kaldırmaya çalıştı olayı" diyerek Ceyhan'ın tavrına dikkat çekti.
Okan Bayülgen, sözleri nedeniyle bir ara gidip Esra Ceyhan'dan özür dilediğini de ilk kez itiraf etti. Canlı yayına telefonla bağlanan Kanal D Ana Haber Anchorman'i Mehmet Ali Birand ise, Bayülgen'in zekasını övdü. Birand, "Ona olan hayranlığımı kendisi de çok iyi bilir. Keyifle izledim" diyerek Bayülgen'in programında kendisini ti'ye almasını gülümseyerek takip ettiğini anlattı.
Televizyon Gazetesi

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 03:07

İLGİLİ HABERLER