Sağlık
  • 26.9.2022 15:57

Neden Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Yaptırmalısınız?

Sağlığınıza yatırım yapmak için düzenli olarak spor yapıyor ya da sağlıklı besleniyor olabilirsiniz; ancak bunlar her .zaman yeterli çözüm olmayabilir. Aynı zamanda sağlık sigortası ürünlerine de sıcak bakarak olası bir sağlık durumu olduğu zaman kendinizi güvence altına alabilirsiniz. Neden tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmanız gerektiğini merak ediyorsanız sizin için hazırladığınız maddelere göz atabilirsiniz.

 

Sosyal Güvenlik Kurumu Kapsamı Dışında Kalan Masraflarınız Karşılanır

 

İlk olarak anlaşmalı sağlık kuruluşlarında aldığınız sağlık hizmeti eğer Sosyal Güvenlik Kurumu limitlerini aşıyorsa tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırarak bu masrafların karşılanmasını sağlayabilirsiniz.

 

Özel Hastanede Tedavi Olma Şansını Elde Edersiniz

 

Tamamlayıcı sağlık sigortanız olduğu zaman özel hastanelerden sağlık hizmeti alma konusunda tereddüt etmeden tedavi olma şansına sahip olabilirsiniz. Anlaşmalı olunan özel hastanelerden rahatlıkla randevu alarak masraflarınızı limitler dahilinde olmak kaydıyla tamamlayıcı sağlık sigortası tarafından karşılanmasını sağlayabilirsiniz.

 

Yatarak Tedavi Masrafları Karşılanır

 

Tamamlayıcı sağlık sigortasının sadece ayakta tedavi masrafları karşıladığı düşünülse de yatarak tedavi masraflarının da karşılanmasını sigorta poliçenize dahil ederseniz poliçe kapsamında bu masrafların karşılanmasını sağlayabilirsiniz. Dolayısıyla ameliyat olmanız gerektiği zamanlarda tamamlayıcı sağlık sigortasının faydalarından yararlanarak maliyeti düşünmeden gönül rahatlığı ile tedavi olabilirsiniz.

 

Tahlil Masraflarından Kurtulabilirsiniz

 

Hastanelerde çeşitli tahlil ve tetiklerin yapılması gerektiği zamanlarda bu masrafların sigortanız tarafından ödenmesi mümkün olabilir. Bu konuda daha fazla bilgi alabilmek ve tamamlayıcı sağlık sigortasının kapsamını tam olarak öğrenmek için https://www.tamamlayicisaglik.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Fizik Tedavi Masraflarını da Poliçenize Ekleyebilirsiniz

 

Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmanız için bir diğer neden ise fizik tedavi masraflarının poliçeye ekletilebilmesi olabilir. Fizik tedavi süresi bazı durumlarda uzayabileceği için ciddi masraflarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Ancak en iyi tamamlayıcı sağlık sigortası poliçenize fizik tedavi masraflarını dahil ederek bu gibi durumlarda bütçenizi zorlamadan gönül rahatlığı ile tedavi olabilirsiniz.

Güncellenme Tarihi : 26.9.2022 15:58

İLGİLİ HABERLER