Spor
  • 30.3.2023 17:24

Nelsson dünya devine gidiyor!

 Spor Toto Süper Ligi'nde liderliğini sürdüren Galatasaray bu hafta Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Yeni sezon için de transfer çalışmalarını sürdüren Cimbom'da takımın yıldız oyuncularından Victor Nelsson, dünya devine gidiyor. Danimarkalı stoperin transferinde Merih Demiral detayı dikkat çekti. Süper Lig'de zirveki yerini bırakmak istemeyen Galatasaray, bu hafta evinde ligin formda takımlarından biri olan Adana Demirspor'u ağırlıyor. Konyaspor karşısındaki mağlubiyetin ardından 14 maçlık galibiyet serisi sona eren Cimbom yeni bir galibiyet serisi peşinde.

GALATASARAY'DA TRANSFER HAREKETLİLİĞİ DEVAM EDİYOR

Bu sezon Icardi, Mertens, Mata, Oliveira, Torreira ve Zaniolo gibi flaş isimleri kadrosuna katan Galatasaray transfer döneminde adından söz ettirmişti.

Son olarak Zaniolo'yu kadrosuna katan Galatasaray, İtalyan oyuncuyu Milan'a karlı bir şekilde satmak için gelecek tekliflere sıcak bakıyor. Yeni sezon için de kadrosunu yapılandırmaya başlayan Galatasaray'da hareketlilik yaşanıyor.

VICTOR NELSSON'UN YENİ ADRESİ BELLİ OLUYOR

Bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Danimarkalı yıldız oyuncu Victor Nelsson, dünya devlerinin radarına girdi.

Danimarkalı yıldızından 20 milyon Euro para kazanmayı hedefleyen Cimbom, gelecek olan parayla yeni bir stoper arayışına girecek.

MERİH DEMİRAL GİDİYOR, NELSSON GELİYOR

Nelsson'un performansı sonrası İtalyan devi Atalanta, başarılı stoper için Galatasaray'ın kapısını çalacak. Merih Demiral'ın Inter'e gideceği iddiaları gündeme gelirken, Nelsson transferinin de önü açıldı.Atalanta'nın sezon sonunda Nelsson için Galatasaray'a tekilf yapması bekleniyor. Bu sezon 23 maçta forma giyen ve istikrarlı bir görüntü çizen başarılı stoper 1 asist katkısı yaptı.Victor Nelsson'un güncel piyasa değeri ise 16.5 milyon Euro olarak belirlenmiş durumda.

Güncellenme Tarihi : 30.3.2023 17:27

İLGİLİ HABERLER